«Water For Elephants», το επίσημο trailer

«Water For Elephants», το επίσημο trailer

Ο Robert Pattinson και η Reese Witherspoon ξέρουν πώς να ανεβάζουν τη θερμοκρασία σε έναν χώρο, ακόμα κι αν μιλάμε για τσίρκο.

Η νέα ταινία του Francis Lawrence με τίτλο «Water For Elephants» και πρωταγωνιστές τον Robert Pattinson και την Reese Witherspoon είναι έτοιμη και σήμερα κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer που μας προϊδεάζει για το τι θα δούμε στην μεγάλη οθόνη από τις 22 Απριλίου και μετά.

Το σενάριο βασίζεται στο best-seller μυθιστόρημα της αμερικανίδας συγγραφέως Sara Gruen και αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού, πολλά υποσχόμενου, φοιτητή (Robert Pattinson), του οποίου οι γονείς πεθαίνουν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και αποφασίζει να τα παρατήσει όλα και να πιάσει δουλειά σε ένα περιοδεύον τσίρκο. Θα γίνει φίλος με το αφεντικό του θιάσου (Christoph Waltz), όταν όμως γνωρίσει την γυναίκα του (Reese Witherspoon), η σχέση που θα δημιουργηθεί μεταξύ τους θα ανατρέψει τα πάντα.

Η χημεία των δύο πρωταγωνιστών φαίνεται πολλά υποσχόμενη από το trailer και μόνο, οπότε υπομονή μέχρι τον Απρίλιο ώστε να διαπιστώσουμε αν θα «γράφει» το ίδιο καλά και στην μεγάλη οθόνη.