DeNiro και Scorsese συνεργάζονται για ένατη φορά

DeNiro και Scorsese συνεργάζονται για ένατη φορά

Έχουν κάνει μαζί μερικές από τις διασημότερες ταινίες του αμερικάνικου κινηματογράφου και τώρα ήρθε η ώρα για μία ακόμα.

«Taxi Driver», «Goodfellas», «Raging Bull», «Cape Fear», «Casino», είναι μερικές μόνο από τις ταινίες που άφησαν ιστορία στον αμερικάνικο, αλλά και παγκόσμιο, κινηματογράφο, τόσο για το σενάριο και την σκηνοθεσία τους, όσο και για τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών τους και τα θέματα που πραγματεύονταν. Κοινός παρανομαστής όλων αυτών των ταινιών, δύο ονόματα: Martin Scorsese στο σκηνοθετικό τιμόνι, Robert DeNiro στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το τρομερό δίδυμο λοιπόν αποφάσισε να συνεργαστεί ξανά για την δημιουργία της ένατης κοινής τους ταινίας, στην οποία μάλιστα θα συμμετάσχουν άλλα δύο μεγάλα ονόματα, ο Al Pacino και ο Joe Pesci –όλη δηλαδή η κλασική και αγαπημένη «παλιά φρουρά» του Hollywood μαζεμένη.

Η ταινία θα ονομάζεται «The Irishman» και όπως είπε ο ίδιος ο DeNiro: «Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο «I Heard You Paint Houses» και πρόκειται για την ιστορία ενός ανθρώπου, ο οποίος έχει πεθάνει τώρα, ο οποίος είχε ομολογήσει πως ήταν αυτός που σκότωσε τον Jimmy Hoffa και τον Joe Gallo. Κι εγώ θα αναλάβω να υποδυθώ τον χαρακτήρα του. Ο Joe Pesci θα παίξει, ο Al Pacino θα παίξει και ο Marty θα το σκηνοθετήσει.»

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς ήδη οι προσδοκίες χτύπησαν ταβάνι.