Joseph Gordon Levitt: «Kακός» στον νέο Batman

Joseph Gordon Levitt: «Kακός» στον νέο Batman

Το cast των κακών στην νέα ταινία για τον Σκοτεινό Ιππότη μόλις μεγάλωσε κατά ένα άτομο –που κανείς δεν περίμενε.

Η νέα ταινία, τρίτη κατά σειρά, του Christopher Nolan με ήρωα τον Batman και τίτλο «Batman: The Dark Night Rises» μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό, μιας και το cast των ηθοποιών της πληθαίνει μέρα με τη μέρα.

Σήμερα, λοιπόν, ανακοινώθηκε πως ένας από τους εχθρούς που θα έχει να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος-νυχτερίδα –για Τρίτη φορά στον ρόλο ο οσκαρικός, πλέον, ηθοποιός, Christian Bale- στη νέα ταινία του Nolan, θα είναι ο Joseph Gordon Levitt («Inception», «500 Days Of Summer»).

Ο ηθοποιός, που η αλήθεια είναι πως δεν μας έβγαζε τίποτα το «κακό» μέχρι στιγμής, σε όσες ταινίες τον είχαμε δει, θα παίξει τον ρόλο του Alberto Falcone, γιου του μεγάλου αφεντικού της μαφίας της Gotham City, Carmine Falcone, τον οποίο είχε υποδυθεί στο «Batman Begins» ο Tom Wilkinson.

Με αυτή τη προσθήκη, και μετά από τα ήδη γνωστά ονόματα που έχουν υπογράψει για την ταινία, όπως η Anne Hathaway στον ρόλο της Catwoman και ο Tom Hardy στον ρόλο του, επίσης κακού, Bane, έχουμε να μιλάμε για ένα all-star cast υπό την καθοδήγηση του μετρ Christopher Nolan, το οποίο μας κάνει να περιμένουμε με αρκετό ενδιαφέρον την νέα ιστορία του Σκοτεινού Ιππότη.