Κυκλοφόρησε το trailer του «Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides»

Κυκλοφόρησε το trailer του «Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides»

Μετά το πρώτο teaser, ήρθε η σειρά του επίσημου trailer της τέταρτης ταινίας των Πειρατών της Καραϊβικής -και είναι όσο θεαματικό περιμέναμε.

Απ' όταν έγινε γνωστό πως στην νέα ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής», «Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides», θα δούμε δίπλα δίπλα τον Johnny Depp με την Penelope Cruz, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί όμως ποια θα είναι η μορφή της σχέσης τους, όλοι περιμέναμε το πρώτο δείγμα από το trailer για να πάρουμε μια γεύση του τι θα δούμε σε λίγο καιρό στην μεγάλη οθόνη.

Το επίσημο trailer λοιπόν κυκλοφόρησε και η χημεία μεταξύ του πρωταγωνιστικού ζευγαριού είναι αναμφισβήτητα σαγηνευτική, όπως και ήταν αναμενόμενο, παρ' όλα αυτά όμως η παραγωγή κρατά καλά φυλαγμένο το μυστικό της σχέσης του Jack Sparrow (Depp) και της Angelica (Cruz). Είναι εχθροί; Φίλοι; Εραστές; Ένας τρόπος υπάρχει να το μάθουμε, και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 20 Μαίου.

Πέρα από αυτό, το trailer υπόσχεται ατελείωτο σασπένς και εντυπωσιακές σκηνές σε στεριά και θάλασσα, με έναν εξαιρετικά τρομακτικό Ian McShane στον ρόλο του πειρατή Blackbeard και, φυσικά, τον παλιοροκά Keith Richards για άλλη μια φορά στον ρόλο του πατέρα του Sparrow.

Δείτε το trailer παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.