Super Bowl: Η επιστροφή της Rihanna και το lineup του φαντασμαγορικού show

Τσακιρίδου Χριστίνα
Super Bowl: Η επιστροφή της Rihanna και το lineup του φαντασμαγορικού show

Διάσημοι τραγουδιστές, ηθοποιοί και αστέρες του TikTok αναμένεται να εμφανιστούν στο Super Bowl που ξεκινά την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Λίγα μόνο 24ωρα έμειναν μέχρι την έναρξη του 57ου Super Bowl 2023 που αποτελεί αναμφίβολα το γεγονός της χρονιάς στην Αμερική. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου εκατομμύρια θεατές από όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν τον σημαντικότερο και δημοφιλέστερο ετήσιο αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Διάσημοι μουσικοί, ηθοποιοί και αστέρια του TikTok θα εμφανιστούν επί σκηνής στην Αριζόνα με χορηγό για πρώτη φορά την Apple Music.

Το πολλά υποσχόμενο lineup

Ο Jason Derulo και οι «The Black Keys» θα πρωταγωνιστήσουν στο pregame party με το κοινό να μπορεί να παρακολουθεί live μέσα από το επίσημο προφίλ του NFL στο TikTok.

Ο βραβευμένος με Grammy, Chris Stapleton θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Ο ηθοποιός της ταινίας «CODA» Troy Kotsur θα ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο στην νοηματική γλώσσα.

Η τραγουδίστρια της R&B, Babyface θα ερμηνεύσει το «America the Beautiful», ενώ η ηθοποιός Sheryl Lee Ralph, η οποία πρωταγωνίστησε στο musical του Broadway «Dreamgirls», πρόκειται να τραγουδήσει το «Lift Every Voice and Sing».

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Rihanna που θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Superbowl 2023 με την ίδια να αφήνει να εννοηθεί πως θα έχει special guests για το εντυπωσιακό act της.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Rihanna

Πριν λίγα 24ωρα η Rihanna έδωσε το παρών σε συνέντευξη τύπου του Super Bowl και προετοίμασε τους θαυμαστές της για το τι να περιμένουν από το μεγάλο comeback της στη σκηνή του Super Bowl αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Δουλεύαμε πάνω σε αυτό για λίγο, και κάθε μέρα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο τελικό προϊόν. Σήμερα είναι μια πραγματικά μεγάλη πρόβα, πολύ σημαντική, που θα είναι κρίσιμη για την Κυριακή», είπε αρχικά η Rihanna και πρόσθεσε: «Έγινε πολλή προετοιμασία. Αυτή είναι η εβδομάδα που πραγματικά δοκιμάζεται. Όλοι, απλώς τελειοποιούμε τα πάντα, όλοι συντονίζονται και είναι πολλά κινούμενα μέρη».

Η «επιστροφή στο σπίτι» για τον Κωστή Μαραβέγια είναι Φραντζή και Θαρύπου γωνία & εμείς πήγαμε

«Εννοώ, κυριολεκτικά, 300 με 400 άτομα γκρεμίζουν τη σκηνή και την ξαναφτιάχνουν και τη βγάζουν σε οκτώ λεπτά. Είναι απίστευτο. Είναι σχεδόν αδύνατο», δήλωσε η Rihanna.

Η 34χρονη παραδέχτηκε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισε για την εμφάνισή της στο Super Bowl ήταν να ήταν να «στριμώξει» 17 χρόνια πορείας σε 13 λεπτά.

«Αυτό ήταν το πιο δύσκολο, το πιο δύσκολο κομμάτι. Αποφασίζοντας πώς να μεγιστοποιήσουμε τα 13 λεπτά, αλλά και να γιορτάσουμε ταυτόχρονα. Και αυτό θα είναι αυτό το show…μια γιορτή», αποκάλυψε η Rihanna ενώ συνομιλούσε με την Nadeska Alexis του Apple Music Radio.

«Θα δείτε την Κυριακή, από τη στιγμή που ξεκινάει, απλά δεν τελειώνει ποτέ, μέχρι να είναι σαν το τελευταίο δευτερόλεπτο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι μέρος αυτής της παράστασης και ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο αυτή η παράσταση θα είναι τόσο απίστευτη όσο είναι. Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς αυτούς», τόνισε η τραγουδίστρια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com