Shine bright like an.. Oscar: Η Rihanna ετοιμάζεται για την τελετή των Όσκαρ και δεν θα είναι η μόνη

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Shine bright like an.. Oscar: Η Rihanna ετοιμάζεται για την τελετή των Όσκαρ και δεν θα είναι η μόνη

AP Photo/Matt Slocum

Η Rihanna θα βάλει πάλι τα καλά της και ετοιμάζεται για μία ακόμη live εμφάνιση: τα Όσκαρ! Ξέρουμε όμως και ποιους άλλους να περιμένουμε.

Μπορεί να είχαμε 7 χρόνια να δούμε την Rihanna να τραγουδάει ζωντανά, αλλά άξιζε η αναμονή. Το 2023 την είδαμε ήδη μία φορά live και τώρα μαθαίνουμε ότι θα τη δούμε και δεύτερη!

Rihanna: Θα λάμψει και για την Ακαδημία

Η Riri δεν θα κάνει μόνο πάταγο στο γήπεδο, θα κάνει και στο Χόλιγουντ. Λίγες εβδομάδες μόνο μετά την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στον τελικό του Super Bowl που άφησε ιστορία με την παράστασή της, τις στυλιστικές της επιλογές και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η Rihanna θα τραγουδήσει ζωντανά και για τα Όσκαρ.

Riri is back! Με κόκκινη Loewe ολόσωμη φόρμα απογειώνει ξανά το pregnancy style

Πιο συγκεκριμένα, εχθές το βράδυ μάθαμε πως η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή της Ακαδημίας για να τραγουδήσει ζωντανά το τραγούδι "Lift Me Up" από την ταινία Black Panther": Wakanda Forever. Η ταινία της Marvel είναι υποψήφια για 5 Όσκαρ στην 95η Τελετή Βραβείων Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για καλύτερο τραγούδι.

Το σημαντικό της είδησης δεν είναι ότι ένα υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι θα παίξει ζωντανά κατά τη διάρκεια της τελετής, αυτό είναι το σύνηθες. Αυτό που δεν περιμέναμε όμως είναι η έγκυος ποπ σταρ θα ξανανέβει στη σκηνή για live εμφάνιση, τόσο σύντομα μετά το Super Bowl.

Όσκαρ 2023: Top Gun: Maverick και περσινά χαστούκια στο χιουμοριστικό trailer των φετινών Όσκαρ

Ποιους άλλους να περιμένουμε live στα Όσκαρ

Τα νέα του live έγιναν viral όταν αναρτήθηκαν στα social media, όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες live εμφανίσεις για την 95 τελετής της Ακαδημίας.

https://www.instagram.com/p/CpA6G1xPq8l

Είναι παράδοση για την Ακαδημία να έχει live εμφανίσεις όλων υποψήφιων τραγουδιών στην τελετή της απονομής και απ' ό,τι φαίνεται φέτος θα συνεχιστεί η λαμπερή αυτή συνήθεια. Τα υπόλοιπα κομμάτια που είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού και διαγωνίζονται απέναντι από την Rihannα είναι:

  • Son Lux Featuring Mitski & David Byrne - This Is a Life για το "Everything Everywhere All at Once"
  • Rahul Sipligunj, Kaala Bhairava & M.M. Keeravani - Naatu Naatu για το "RRR"
  • Sofia Carson - Applause για το "Tell It like a Woman" και,
  • Lady Gaga - Hold My Hand για το "Top Gun: Maverick"

Οπότε ναι! Υπάρχει τεράστια πιθανότητα στη σκηνή της πιο φαντασμαγορικής βραδιάς του Χόλιγουντ να μην έχουμε μία μόνο αγαπημένη ποπ σταρ, αλλά δύο! Μετά την Rihanna θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση για live performance της Lady Gaga; Αναμένουμε!

Η φετινή 95η τελετή απονομής των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου στο Dolby Theatre στο Χόλιγουντ. Η τελετή θα μεταδοθεί live από το ABC και για τη χώρα μας θα μεταδοθεί live από την Cosmote TV. Αν θέλετε να προετοιμαστείτε, δείτε όλες τις φετινές υποψηφιότητες εδώ.

Όσκαρ 2023 Υποψηφιότητες: Τα Πάντα Όλα μπροστά με 11 υποψηφιότητες, Γερμανία και Ιρλανδία ακολουθούν

Μείνετε συντονισμένοι στο Queen.gr για να μαθαίνετε τα πάντα γύρω από τα φετινά Όσκαρ!