Όσκαρ 2023: Τελικά η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή και ήταν πιο ειλικρινής από ποτέ

Όσκαρ 2023: Τελικά η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή και ήταν πιο ειλικρινής από ποτέ

AP Photo/Chris Pizzello

Invision

Η Lady Gaga, αν και είχε αρνηθεί την πρόταση της Ακαδημίας να τραγουδήσει live στα Όσκαρ 2023, τελικά έδωσε μια υπέροχη Χολιγουντιανή παράσταση.

Παρά τις αναφορές που ήθελαν την Lady Gaga να μην ανεβαίνει στη σκηνή της 95ης Τελετής των βραβείων Όσκαρ 2023, η διάσημη ποοπ τραγουδίστρια μας χάρισε ένα από τα πιο μεγάλα highlights της βραδιάς.

Lady Gaga: Στην πρόβα της, απογυμνωμένη, τραγουδάει Hold My Hand

Ως μία από τις πιο διάσημες καλλιτέχνιδες της εποχής μας, η Lady Gaga είναι ευρέως αναγνωρισμένη για το εξαιρετικό φωνητικό της εύρος και τη δυναμική σκηνική της παρουσία, γεγονός που την καθιστά ιδανική για την χολιγουντιανή γιορτή του σινεμά. Και μιας και είναι έθιμο όλα τα υποψήφια τραγούδια να παρουσιάζονται live, το είχαμε σίγουρο ότι θα την δούμε στη σκηνή.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες ο παραγωγός των Όσκαρ 2023, Glenn Weiss, δήλωσε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της δημιουργικής ομάδας των Όσκαρ ότι η Gaga λόγω των γυρισμάτων της στο sequel του Joker, Folie à Deux, μάλλον δεν θα ανέβει στη σκηνή των βραβείων.

Η Lady Gaga ξεβάφτηκε, έβγαλε την τουαλέτα της και σαν να είναι στο στούντιο σε πρόβα, ερμήνευσε το υποψήφιο Hold My Hand που ακούσαμε στην ταινία Top Gun: Maverick, σε μια ειλικρινή εμφάνιση και εντυπωσιακή ερμηνεία. Η απογυμνωμένη της σκηνική παρουσία έλαβε την αγάπη όλου θεάτρου με διπλό standing ovation.

Σε μόνιμο κοντινό πλάνο, η Lady Gaga λέει πριν ξεκινήσει "Νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε πολλή αγάπη για να περπατήσουμε σε αυτή τη ζωή. Και όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα μερικές φορές. Υπάρχουν ήρωες παντού γύρω μας σε ταπεινά μέρη. Αλλά μπορεί να ανακαλύψετε ότι μπορείτε να γίνετε ο δικός σας ήρωας, ακόμα κι αν νιώθετε συντετριμμένοι μέσα σας". Ξεκινάει το τραγούδι a capella, το πιάνο την ακολουθεί στη συνέχεια και στο ρεφρέν εισέρχεται και όλη η μπάντα, χαρίζοντάς μας μία από τις πιο όμορφες στιγμές των Όσκαρ 2023.

Δες όλες τις εξελίξεις των Όσκαρ 2023, εδώ!