Πιάσε χαρτομάντηλα: Το Carpool Karaoke λέει αντίο μαζί με την Adele και τον James Corden

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Πιάσε χαρτομάντηλα: Το Carpool Karaoke λέει αντίο μαζί με την Adele και τον James Corden

Ο James Corden έκανε την τελευταία του βόλτα και το τελευταίο του Carpool Karaoke με την Adele είναι το πιο συγκινητικό απ' όλα.

Η Adele πηγαίνει μια τελευταία βόλτα τον James Corden και κάπως έτσι, το περίφημο Carpool Karaoke μας λέει αντίο μετά από οχτώ χρόνια.

Ο Lupin του Netflix επιστρέφει για 3η σεζόν το φθινόπωρο και ετοιμάζεται για ένα ακόμη heist

Είσαι έτοιμη για το τελευταίο Carpool Karaoke; Γιατί εμείς δεν ξέρουμε αν είμαστε

Σε δύο μόλις μέρες θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του "The Late Late Show" του James Corden. Αυτό σημαίνει ότι τέρμα και όλα τα segments του όπως το "Crosswalk the Musical,", το "Take a Break", το "Spill Your Guts or Fill Your Guts" και φυσικά το fan και celebrity-favorite, "Carpool Karaoke".

https://www.instagram.com/p/BubgzJjnRsq

Και τι πιο ταιριαστό από το τελευταίο του επεισόδιο να είναι μαζί με τη φίλη του, Adele. Μόνο που σε αυτό το επεισόδιο, η τραγουδίστρια είναι αυτή που πηγαίνει "κρυφά" στο σπίτι του, τον ξυπνάει με κύμβαλα στο κρεβάτι του και τον σηκώνει για να τον πάει με το αμάξι στη δουλειά. Και κάπως έτσι…

Το απόλυτο Carpool Karaoke αντίο είναι για τη μουσική και τη φιλία

"Είναι η τελευταία εβδομάδα του "The Late Late Show" με τον James Corden και η αγαπημένη του φίλη Adele τον εκπλήσσει με ένα τελευταίο Carpool Karaoke για να πάει στη δουλειά. Η Adele παίρνει το τιμόνι και ρωτά τον James για τις αναμνήσεις του από την εκπομπή, το Carpool Karaoke και τη σημασία του τέλους της. Και οι δυο τους γίνονται συναισθηματικοί αναλογιζόμενοι τη φιλία τους και τις φορές που ήταν εκεί ο ένας για τον άλλον", γράφει η επίσημη περιγραφή του επεισοδίου, στο οποίο ακούμε τα τραγούδια:

  • Rolling in the Deep
  • Love Is A Game
  • I Drink Wine
  • Don't Rain On My Parade (Barbra Streisand)
  • Hometown Glory

Η Adele αναφέρθηκε στο συναισθηματικό της ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης της απόφασής της να γράψει το τραγούδι "I Drink Wine" μετά από μια εξάωρη συζήτηση με τον Corden. "Ήταν η πρώτη χρονιά που ένιωσα ότι έπρεπε να λογοδοτήσω στον εαυτό μου για το ότι είμαι ενήλικας", είπε. "Αλλά εσύ, η Jules και τα παιδιά ήσασταν τόσο ουσιαστικοί στο να με προσέχετε".

Η συζήτησή τους στράφηκε γρήγορα στην κοινή τους αντιπάθεια για τα μιούζικαλ. Η Adele παραδέχτηκε: "Δεν νομίζω ότι έχω πει ποτέ πόσο πολύ μισώ τα μιούζικαλ... Απλά δεν χρειάζεται να ακούω τα πάντα σε τραγούδια όλη την ώρα. Νομίζω επίσης ότι το EGO μου ταιριάζει καλύτερα". Ο James Corden, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά μιούζικαλ κατά τη διάρκεια της καριέρας του, δεν μπόρεσε να μην γελάσει με το σχόλιό της.

https://www.instagram.com/p/BvUwtnJnh2n

Οι δυο τους μίλησαν επίσης για τη γλυκόπικρη φύση του να φεύγεις από το Λος Άντζελες. "Θα μου λείψουν τα πάντα. Νομίζω ότι υποτίμησα πόσους φίλους θα έκανα κάνοντας αυτό, και είναι σαν οικογένεια", είπε ο Corden. "Έτσι, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θα μου λείψει να πηγαίνω στη δουλειά με τους φίλους μου κάθε μέρα. Και πραγματικά θα μου λείψει το Λος Άντζελες. Μου αρέσει πολύ εδώ. Ήταν μια λαμπρή περιπέτεια".

Carpool Karaoke: Από το 2015 σε βόλτες στο Λος Άντζελες και όχι μόνο

Αλλά τελικά, ήταν η φιλία τους που είχε μεγαλύτερη σημασία. "Η φιλία μας και η φιλία της οικογένειάς μας δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την απόσταση και τον χρόνο", δήλωσε ο Corden. Η Adele επανέλαβε τα συναισθήματά του, υποσχόμενη να μετακομίσει πίσω στην Αγγλία αν νιώσει έτοιμη γι' αυτό, μόνο και μόνο για να έχει κοντά της την "καλύτερό της φίλο σε ολόκληρο τον κόσμο".

https://www.instagram.com/p/CrbMsh_AlHN

Το Carpool Karaoke, μια ιδέα του James Corden από παλαιότερα, ξεκίνησε μαζί με την talk-show εκπομπή του το 2015, στο οποίο ο Βρετανός ηθοποιός και παρουσιαστής προσκαλεί διάσημους μουσικούς στο αμάξι που οδηγεί στους δρόμους του Λος Άντζελες και τραγοδούν όλοι μαζί κάνοντας μια βόλτα, συνήθως με το πρόσχημα ότι πρέπει να πάνε στη δουλειά τους ή με το πρόσχημα ότι χρειάζονται οδηγίες από έναν ντόπιο όταν βρίσκονται σε μια νέα πόλη, όπως το Λονδίνο (με την Adele), το Λίβερπουλ (με τον Paul McCartney), την Νέα Υόρκη (με την Madonna) ή το Λας Βέγκας (με την Celine Dion).

Στην παρέα του Carpool Karaoke έχουν περάσει προφανώς μεγάλα ονόματα της μουσικής, κινηματογραφική, θεατρικής σκηνής, όπως Justin Bieber, Billie Eilish, Mariah Carey, Bruno Mars, Foo Fighters, RHTP, Coldplay, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Kanye West, Britney Spears, Stevie Wonder, Demi Lovato, Ariana Grande, Katy Perry, Selena Gomez, BTS, One Direction, Harry Styles, Ed Sheeran, Sia και Elton John.

Τα 19 πράγματα που δεν γνώριζες για την Lady Gaga αλλά σίγουρα θα ήθελες

Η εμφάνιση της Adele στο τελευταίο επεισόδιο του "Carpool Karaoke" ήταν ένας κατάλληλος φόρος τιμής στη μακροχρόνια φιλία της με τον Corden και στο διάσημο αυτό segment. Οι συζητήσεις τους και φυσικά, τα απίστευτα φωνητικά της, έδωσαν το πιο σωστό και συγκινητικό αντίο. Δείτε το επεισόδιο παρακάτω: