Ο Lupin του Netflix επιστρέφει για 3η σεζόν το φθινόπωρο και ετοιμάζεται για ένα ακόμη heist

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο Lupin του Netflix επιστρέφει για 3η σεζόν το φθινόπωρο και ετοιμάζεται για ένα ακόμη heist

Ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο Lupin στο Netflix για το τρίτο μέρος. Όχι μόνο αυτό, αλλά ετοιμάζεται και για το μεγαλύτερο... κρυφτό.

Ο καλόκαρδος και στυλάτος κλέφτης επιστρέφει, δύο χρόνια μετά! Ο Lupin του Netflix έχει πλέον ημερομηνία επιστροφής και ξαφνικά ανυπομονούμε για το φθινόπωρο που έρχεται.

Οι βάμπιροι δεν θα φύγουν ποτέ: Twilight σειρά μάλλον στα σκαριά

Lupin: Ένα heist ακόμα, μ' ακούς;

Ο Lupin δεν χορταίνει από απατεωνιές και ίντριγκα. Ούτε και εμείς. Γι' αυτό το Netflix ανακοίνωσε πως το τρίτο μέρος της ανάλαφρης σειράς μυστηρίου αναμένεται στις 05 Οκτωβρίου.

Ο Omar Sy θα επιστρέψει για τον ρόλο του αγαπημένου Γάλλου απατεώνα και η επιστροφή του "Lupin" ήρθε με μια νέα αφίσα αλά Batman που δείχνει τον αγαπημένο con artist να επιστρέφει στο Παρίσι.

lupin-poster-season-3.JPG

Αν δεν έχεις δει τη δημοφιλή σειρά του Netflix, να σου πούμε ότι ο βασικός ήρωας είναι ο κλέφτης και con-artist Assane Diop και ο χαρακτήρας του είναι επηρεασμένος από τον master thief Αρσέν Λουπέν, διάσημος χαρακτήρας που δημιούργησε ο Maurice Leblanc στις αρχές του 1900.

Στη σειρά, πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με César, Omar Sy, η Ludivine Sagnier, η Clotilde Hesme, η Nicole Garcia, ο Hervé Pierre, ο Soufiane Guerrab, ο Antoine Gouy, ο Fargass Assandé, ο Vincent Londez και η Shirine Boutella.

Το Netflix δεν σκοπεύει να ωθήσει τον κόσμο στο σινεμά γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά του

Lupin: Αν εξαφανιστεί, θα εξαφανιστεί με στυλ

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρούμε πάλι τον Louis Leterrier, ο οποίος θα μας φέρει σε λίγο καιρό το πολυαναμενόμενεο blockbuster "Fast X" και θα αναλάβει και την επόμενη Fast and Furious ταινία. Η νέα σεζόν (που στην προκειμένη χωρίζεται σε μέρη και όχι σεζόν), ξεκίνησε τα γυρίσματα στη γαλλική πρωτεύουσα τον Νοέμβριο του 2021, οπότε αυτή η επιστροφή έχει κρατήσει πολύ παραπάνω απ' όσο θα θέλαμε.

Εκτός από την ημερομηνία επιστροφής και τη νέα αφίσα, πριν από αρκετούς μήνες κυκλοφόρησε και το teaser trailer της νέας σεζόν, όπου ο Lupin παραμένει καταζητούμενος, αλλά αποφασίζει να κάνει την επιστροφή του.

Προσοχή, ακολουθούν spoilers από τις 2 σεζόν του "Lupin".

Στο 2ο μέρος της σειράς, ο Assane κατάφερε να ξεγελάσει τον Pellegrini να ομολογήσει για τις εγκληματικές του πράξεις και να τον παραδώσει στην αστυνομία. Μπορεί να έσωσε την οικογένειά του, αλλά δεν είναι ακόμα ελεύθερος. Ο Assane, δεν κατάφερε να καθαρίσει το όνομά του πατέρα του (1η σεζόν) και να σώσει την πρώην γυναίκα του και τον γιο του χωρίς να μην λερώσει και ο ίδιος τα χέρια του. Γι' αυτό και πλέον καταζητείται από τις γαλλικές αρχές, ενώ αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει την οικογένειά του που θα είναι πιο ασφαλής χωρίς αυτόν.

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη του Netflix για το τρίτο μέρος, "ο Assane επιστρέφει στο Παρίσι και κάνει μια τρελή πρόταση στην οικογένειά του: να φύγουν όλοι μαζί από την Γαλλία και να φτιάξουν τη ζωή τους αλλού."

2 Χρόνια μετά ο Lupin θα επιστρέψει, σίγουρα αυτήν τη φορά

Το "Lupin" έγινε αμέσως παγκόσμια επιτυχία για το Netflix όταν κυκλοφόρησε το 2021, καταφέροντας να ελκύσει πάνω 70 εκατομμύρια λογαριασμούς τις πρώτες 28 κιόλας μέρες προβολής του και να γίνει η πρώτη γαλλόφωνη σειρά που κατέλαβε το Νο 1 σε πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

Η παραγωγή βέβαια μέσα σε τόσο καιρό, είχε και τα σκαμπανεβάσματά της. Τα γυρίσματα του τρίτου μέρους διακόπηκαν για μια μέρα πέρυσι μετά από μια ληστεία (πόσο ταιριαστό!), στην οποία, περίπου 20 άτομα εισέβαλαν στο πλατό, αφού πέταξαν πυροτεχνήματα και έκλεψαν εξοπλισμό αξίας περίπου 300.000 ευρώ (333.000 δολάρια).

https://www.instagram.com/p/CoDAcNZs1SL

Επίσης, πριν από λίγους μήνες, έφυγε από τη ζωή ένας από τους κακούς της σειράς, ο Adama Niane, σε ηλικία 56 ετών. Στη σειρά, ο Niane υποδυόταν τον Léonard, έναν από τους ανταγωνιστές, που τον είδαμε στο πρώτο και το δεύτερο μέρος όταν κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο του 2021, αντίστοιχα. Αν θυμάστε, ο Léonard ήταν o επί πληρωμή δολοφόνος που είχε προσλάβει Hubert Pellegrini (ο βασικός ανταγωνιστής του Lupin) και ήταν ο υπεύθυνος για τους θανάτους των Babakar Diop και Fabienne Bériot, όπως και για την απαγωγή του Raoul Diop, γιου του βασικού ήρωα.

Άγνωστοι οι λόγοι θανάτου για τον κακό του Lupin, Adama Niane - Γλυκό το αντίο του πρωταγωνιστή