Celine Dion: Όλα όσα έχουμε μάθει από την οικογένειά της για το κουράγιο και τη δύναμή της

Celine Dion: Όλα όσα έχουμε μάθει από την οικογένειά της για το κουράγιο και τη δύναμή της
2017 Invision

Η αδερφή της Celine Dion δίνει σημαντική ενημέρωση για την ασθένειά της και δίνει ελπίδα.

Η αδελφή της Céline Dion, Claudette, ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας εν μέσω της μάχης της με το σύνδρομο stiff-person.

Το ακλόνητο θάρρος της Céline Dion μπροστά στη μάχη με το σύνδρομο Stiff-Person

Η εμβληματική τραγουδίστρια Céline Dion συνεχίζει να επιδεικνύει αξιοσημείωτη δύναμη και αποφασιστικότητα καθώς αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του συνδρόμου Stiff-Person, μιας σπάνιας νευρολογικής διαταραχής.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η 55χρονη τραγουδίστρια πήρε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσει τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας Courage World Tour 2023, αφού έλαβε τη διάγνωση, η οποία προκαλεί σοβαρή μυϊκή δυσκαμψία και σπασμούς. Παρά τις αναποδιές, η αδελφή της Claudette προσέφερε τώρα μια ενθαρρυντική ενημέρωση για την υγεία και το ταξίδι ανάρρωσης της τραγουδίστριας.

Η Celine Dion ακυρώνει όλη την περιοδεία της αλλά δεν το βάζει κάτω

Περιγράφοντας την ακλόνητη δέσμευση της Céline για την ευεξία της, η Claudette τόνισε την ανάγκη για ξεκούραση κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής διαδικασίας της αδελφής της. "Πάντα κάνει τα πάντα για τα πάντα. Πάντα προσπαθεί να είναι η μεγαλύτερη, η πιο δυνατή. Αλλά κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου σού μιλούν. Η ξεκούραση είναι ζωτικής σημασίας", δήλωσε η Claudette.

https://www.instagram.com/p/Ctw3PpoOFsB/

"Όταν τηλεφωνώ και η Céline είναι απασχολημένη, μιλάω με την αδελφή μου Linda, η οποία ζει μαζί της και η οποία μου λέει ότι εργάζεται σκληρά", δήλωσε η Claudette στην εφημερίδα Le Journal de Montréal μεταφρασμένη από τα γαλλικά. "Ακούει όσο το δυνατόν περισσότερο τους σπουδαίους ερευνητές αυτής της σπάνιας ασθένειας".

"Την εμπιστευόμαστε. Της είναι έμφυτο, είναι πειθαρχημένη σε κάθε τομέα της ζωής της… Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά το να έχουμε ελπίδα είναι σημαντικό".

Η Claudette συνέχισε: "Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως ξεκούραση. Πάντα κάνει τα πάντα παραπάνω, προσπαθεί πάντα να είναι η καλύτερη και κορυφαία στο παιχνίδι της. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούσεις".

Claudette για Celine Dion: "χρειάζεται κυρίως ξεκούραση"

Η οικογένεια της Céline παίζει ουσιαστικό ρόλο στην υποστήριξή της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Η Claudette εξέφρασε την ακλόνητη εμπιστοσύνη τους στην τραγουδίστρια, δηλώνοντας: "Είναι πειθαρχημένη σε ό,τι κάνει στη ζωή της". Αυτό το σύστημα υποστήριξης έχει αναμφίβολα παίξει σημαντικό ρόλο στο να βοηθήσει τη Céline να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της κατάστασης της υγείας της.

Τον Μάιο, η Dion έκανε τη δύσκολη ανακοίνωση να ακυρώσει τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας Courage World Tour 2024 λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας. Σε μια ειλικρινή δήλωση, ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της, εξηγώντας ότι εργάζεται ακούραστα για να ανακτήσει τις δυνάμεις της. "Οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι 100%", αναγνώρισε η Céline, προσθέτοντας ότι ήταν καλύτερο να ακυρώσει τις συναυλίες μέχρι να είναι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψει στη σκηνή. Παρά τις αναποδιές, η αποφασιστικότητα της τραγουδίστριας παραμένει ακλόνητη, καθώς διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της: "Δεν τα παρατάω και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!"

H Taylor Swift προκάλεσε κυριολεκτικά σεισμό 2,3 ρίχτερ στη συναυλία της στο Seattle

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εμβληματική ερμηνεύτρια αντιμετωπίζει προκλήσεις που σχετίζονται με την υγεία και επηρεάζουν την καριέρα της. Το 2022, η Céline ανέβαλε τις ημερομηνίες της συναυλίας της Courage λόγω "επίμονων" ιατρικών προβλημάτων, ενώ πριν από αυτό, καθυστέρησε την επιστροφή της στην κατοικία της στο Λας Βέγκας για παρόμοιους λόγους.

Οι θαυμαστές παγκοσμίως συνεχίζουν να συσπειρώνονται πίσω από τη Céline Dion, στέλνοντας μηνύματα αγάπης, υποστήριξης και κατανόησης. Η δύναμη και η ανθεκτικότητα της τραγουδίστριας καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της μάχης λειτουργούν ως έμπνευση για πολλούς που αντιμετωπίζουν τις δικές τους προκλήσεις υγείας.

Καθώς η Céline επικεντρώνεται στην ανάρρωση και την ευεξία της, οι αφοσιωμένοι υποστηρικτές της περιμένουν με ανυπομονησία τη θριαμβευτική επιστροφή της στη σκηνή. Μέχρι τότε, ο κόσμος ενώνει τις δυνάμεις του στέλνοντας τις ευχές του, πιστεύοντας ότι με το αδάμαστο πνεύμα της, η τραγουδίστρια του "My Heart Will Go On" θα ξεπεράσει το σύνδρομο stiff-person και θα κοσμήσει ξανά τη σκηνή με τη διαχρονική φωνή της και το διαρκές πάθος της για τη μουσική.