Η Celine Dion ακυρώνει όλη την περιοδεία της αλλά δεν το βάζει κάτω

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Η Celine Dion ακυρώνει όλη την περιοδεία της αλλά δεν το βάζει κάτω

Η Celine Dion σε live στο Λος Άντζελες το 2019

Η Celine Dion ακύρωσε τελικά όλη την παγκόσμια περιοδεία της λόγω της ασθένειά της. Η ασθένεια δεν νίκησε, η Celine ακόμα παλεύει και δεν τα παρατάει.

Η Celine Dion πήρε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσει τις υπόλοιπες ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας της, λέγοντας στους θαυμαστές της ότι δεν είναι αρκετά δυνατή λόγω της ανίατης νευρολογικής της πάθησης. Η ίδια όμως δεν το βάζει κάτω.

Tina Turner: Όλες οι φορές που απέδειξαν περίτρανα ότι όντως ήταν... Simply the Best

Celine Dion: «Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου»

Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια και μία από τις καλύτερες γυναικείες φωνές στην ιστορία, σε μια εγκάρδια δήλωση που κυκλοφόρησε την Παρασκευή (26 Μαΐου), εξέφρασε τη βαθιά απογοήτευσή της που αναγκάστηκε να "απογοητεύσει" τους θαυμαστές της. Η Dion αποκάλυψε ότι η απόφασή της προκλήθηκε από τη διάγνωση της ανίατης νευρολογικής της πάθησης, η οποία την έχει αφήσει να αισθάνεται σωματικά ανίμπορη να εμφανιστεί.

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, η Dion με μια ανάρτηση στα social media δήλωσε: "Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι στο 100%".

https://www.instagram.com/p/CstKOQtAJhs

Μετέφερε την ειλικρινή της συγγνώμη στους θαυμαστές της για τις επανειλημμένες αναβολές των συναυλιών της, αναγνωρίζοντας ότι είναι άδικο γι' αυτούς. Παρά τον σπαραγμό που νιώθει, η Dion πιστεύει ότι είναι καλύτερο να ακυρώσει όλες τις υπόλοιπες παραστάσεις μέχρι να είναι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψει στη σκηνή. Διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της: "Θέλω να ξέρετε όλοι σας ότι δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!".

Τι συνέβη με την Celine Dion

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η 55χρονη καλλιτέχνις είχε μοιραστεί ένα βίντεο όπου αποκάλυπτε τη διάγνωσή της για το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου, μια κατάσταση που επηρεάζει "κάθε πτυχή της καθημερινής της ζωής".

Αυτή η εξουθενωτική κατάσταση δεν εμποδίζει μόνο την ικανότητά της να ερμηνεύει και να τραγουδάει, αλλά επηρεάζει επίσης την ικανότητά της να εκτελεί κανονικές δραστηριότητες λόγω των σοβαρών μυϊκών σπασμών. Η Dion εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την αφοσιωμένη ομάδα γιατρών που εργάζονται ακούραστα για να τη βοηθήσουν στην ανάρρωσή της, αλλά αναγνώρισε ότι ήταν ένας επίπονος αγώνας.

https://www.instagram.com/p/Cl5xJY1AjAO

"Το τραγούδι είναι αυτό που έκανα όλη μου τη ζωή και είναι αυτό που αγαπώ να κάνω περισσότερο", εξέφρασε με πάθος η Dion. Η αφοσίωσή της στην τέχνη της είναι εμφανής και είναι σπαρακτικό για την ίδια να αντιμετωπίζει τους περιορισμούς που επιβάλλει η κατάστασή της. Η ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας της Courage World Tour, η οποία είχε 42 εναπομείνασες ημερομηνίες, αποτελεί τεράστια απώλεια τόσο για την Dion όσο και για τους θαυμαστές της παγκοσμίως.

Αυτή η περιοδεία ήταν σημαντική όχι μόνο των δυσκολιών που αντιμετωπίζει, αλλά και γιατί θα ήταν και η πρώτη της παγκόσμια περιοδεία της χωρίς τον εκλιπόντα σύζυγο και μάνατζέρ της, Rene Angelil, ο οποίος απεβίωσε το 2016. Η αποφασιστικότητά της να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να επιστρέψει στη σκηνή λάμπει μέσα από τα λόγια της.

Το Flowers της Miley Cyrus παραλίγο να μην είναι αυτό το δυναμικό κομμάτι που μας κόλλησε

Πού να δούμε τώρα την Celine

Αν θέλουμε να νιώσουμε πάντως για λίγο καλύτερα, οι ρομαντικές κομεντί είναι ό,τι πρέπει συνήθως. Γι' αυτό και ευτυχώς υπάρχει μια νέα rom-com που όχι μόνο έχει νέο τραγούδι της Celine, παίζει και η ίδια τον εαυτό της και μάλλον το boss που θα ελπίζαμε όσο τίποτα να έχουμε στη ζωή μας.

https://www.instagram.com/p/CrvlAIDAtc9

Η ταινία λέγεται "Love Again", έχει πρωταγωνιστές την Priyanka Chopra Jonas και τον Sam Heughan και παίζεται από τις 11 Μαΐου στους κινηματογράφους. Στο "Loge Again", μια νεαρή γυναίκα προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο του θανάτου του αρραβωνιαστικού της στέλνοντας ρομαντικά μηνύματα στον παλιό αριθμό του κινητού του τηλεφώνου και δημιουργεί μια σχέση με τον άνδρα στον οποίο έχει εκχωρηθεί ο αριθμός.

Καθώς η Celine Dion κάνει αυτό το απαραίτητο διάλειμμα για να επικεντρωθεί στην υγεία και την ευεξία της, οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο θα περιμένουν με ανυπομονησία τη θριαμβευτική επιστροφή της στη σκηνή. Εν τω μεταξύ, το αποφασιστικό της πνεύμα και η ακλόνητη αφοσίωσή της στην τέχνη της συνεχίζουν να εμπνέουν εκατομμύρια ανθρώπους, αποτελώντας απόδειξη της διαρκούς κληρονομιάς της ως ένα από τα πιο αγαπημένα είδωλα της μουσικής.