MTV VMAs 2023: Το καλύτερο και το χειρότερο moment έχει κάτι από Justin Timberlake και από Shakira

Τζένη Ντεμιράι
MTV VMAs 2023: Το καλύτερο και το χειρότερο moment έχει κάτι από Justin Timberlake και από Shakira
NOAM GALAI

Η απονομή των MTV VMAs έγινε το βράδυ της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, στο Prudential Center. Μπορεί να ήταν μία σχετικά ήρεμη βραδιά, αλλά δύο στιγμές σίγουρα ξεχώρισαν για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Με ένα πολύ ξεχωριστό βραβείο τιμήθηκε η Shakira στα MTV VMA 2023 για την συμβολή της στην latin pop μουσική, ενώ στα παρασκήνια η Megan Thee Stallion και ο Justin Timberlake φάνηκε να είχαν έντονη αντιπαράθεση, αν κρίνει κανείς από το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο η τραγουδίστρια του μεγάλου TikTok trend “Savage” ήταν κάπως εκνευρισμένη.

#Worst Moment – Τελικά αυτό ήταν καβγάς;

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αλλά και οι fans του show έχουν θέσει στην κορυφή της λίστας με τα highlights της βραδιάς την «θυμωμένη» ράπερ, η οποία φαίνεται να τα «χώνει» στον Justin Timberlake, κουνώντας επιδεικτικά το δάχτυλό της.

Η πραγματικότητα, βέβαια, απέχει αρκετά, σύμφωνα με την Page Six, της οποίας πηγές επισημαίνουν ότι το κλίμα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες ήταν θετικό.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στην Page Six ότι «Η Megan δεν ήθελε να είναι αυτή η πρώτη συνάντηση με τον Justin Timberlake και έτσι του είπε “όχι τώρα”». Τόσο η πλευρά της Megan όσο και αυτή του Justin δεν σχολίασαν το βίντεο αν και τους ζητήθηκε.

#Best Moment - H Shakira τιμήθηκε για την συμβολή της στην pop μουσική

Η Shakira τιμήθηκε με το μουσικό βραβείο Πρωτοπορίας στην Τέχνη Michael Jackson (Michael Jackson Video Vanguard), ενώ μέσα από την εμφάνιση της στη σκηνή ανέδειξε την εξέλιξη της λατινικής pop μουσικής, τραγουδώντας πολλές από τις επιτυχίες της.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, η Shakira ευχαρίστησε τα παιδιά της, τα οποία βρίσκονταν μαζί της στο στάδιο, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ που μου φτιάχνετε την διάθεση και με κάνετε να νιώθω ότι η μαμά μπορεί να τα καταφέρει όλα».

Η Shakira κέρδισε ακόμα το βραβείο καλύτερης συνεργασίας για το τραγούδι TQG, μαζί με την Karol G. Οι δύο Κολομβιανές stars κράτησαν περήφανα το βραβείο μαζί στη σκηνή.