Μετά τον χωρισμό της η Shakira είναι το «μήλον της έριδος» για διάφορους επώνυμους του Hollywood

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μετά τον χωρισμό της η Shakira είναι το «μήλον της έριδος» για διάφορους επώνυμους του Hollywood

Mετά τον χωρισμό της οι φήμες για την προσωπική ζωή της Shakira δίνουν και παίρνουν.

Η γνωστή τραγουδίστρια του Hollywood, Shakira, όπως όλοι θυμόμαστε χώρισε με τον σύζυγό της Gerard Piqué μετά από περίπου 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, ύστερα από εξωσυζυγική σχέση που είχε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Ένα τραγούδι μετά αφιερωμένο σε εκείνον από την Shakira και περίπου έναν χρόνο από τότε που τράβηξαν χωριστούς δρόμους το όνομά της έχει αρχίσει να ακούγεται έντονα δίπλα σε δύο κυρίους του Hollywood.

Η είδηση που δεν θέλει να ακούσει σήμερα η Shakira: Ο Gerard Piqué παντρεύεται την Clara

Oι έξοδοι με τον Lewis Hamilton

Ο Βρετανός οδηγός της Formula 1 βρέθηκε αρκετές φορές με την Κολομβιανή σταρ μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Piqué. Mάλιστα, δείπνησαν στην Βαρκελώνη μετά τη δεύτερη θέση του Lewis στο Grand Prix της χώρας την περασμένη εβδομάδα, πυροδοτώντας τις φήμες για νέο ειδύλλιο. Ποιο είναι όμως το πρόβλημα σε όλο αυτό; Συνέχισε την ανάγνωση και θα καταλάβεις.

https://www.instagram.com/p/CtEyOTAO_EA/

Η ανάμειξη του Tom Cruise

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Tom Cruise και η τραγουδίστρια είχαν έρθει πιο κοντά όταν εκείνη αφού μετακόμισε μόνιμα στο Miami με τους γιους της, πήγε στο Grand Prix που γινόταν εκεί και συναντήθηκε μαζί του τυχαία.

Οι δυο τους όπως τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός φάνηκαν να περνούν καλά εκείνο το απόγευμα. Ωστόσο με νέα δημοσιεύματα φαίνεται πως ο 60χρονος ηθοποιός του Hollywood πίστευε ότι έχοντας αρκετή χημεία με την Shakira κάτι παραπάνω συνέβη με τους δυο τους κι έτσι για εκείνον το γεγονός ότι η ίδια εθεάθη να διασκεδάζει με τον Lewis Hamilton ήταν ένα χτύπημα «κάτω από τη μέση» ιδιαίτερα επειδή ο ηθοποιός και ο οδηγός της Formula 1 έχουν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Η Shakira τι λέει για όλα αυτά;

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα η Κολομβιανή σταρ βρίσκει «ξεκαρδιστικές» όλες αυτές τις φήμες ενώ όπως η ίδια φέρεται να δηλώνει ναι μεν είχε περάσει πολύ ωραία όταν συναντήθηκε με τον 60χρονο ηθοποιό στο Grand Prix του Miami, ωστόσο από την δική της τη μεριά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο ανάμεσά τους. Όσον αφορά βέβαια τη σχέση της με τον Βρετανό οδηγό η ίδια δεν σχολίασε κάτι.

Άλλωστε, η τραγουδίστρια, πολύ πρόσφατα τιμήθηκε ως η γυναίκα της χρονιάς του Billboard στο gala «Women in Latin Music» που πραγματοποιήθηκε στο Watsco Center στο Μαϊάμι και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τις σχέσεις εμφανώς συγκινημένη, κάνοντας έμμεση αναφορά στον πρώην σύντροφο και πατέρα των παιδιών της, Gerard Piqué.

«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον. Αγαπά ή αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι. Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας. Η επιθυμία να είσαι τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είσαι αυθεντικός»,

τόνισε η Shakira με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.