Η συναυλία του Δημήτρη Μπάση είναι ο ιδανικός τρόπος για να κάνεις αξέχαστη αυτή την Τετάρτη

Τζένη Ντεμιράι
Η συναυλία του Δημήτρη Μπάση είναι ο ιδανικός τρόπος για να κάνεις αξέχαστη αυτή την Τετάρτη
INTIME NEWS

Μία συναυλία ενός αγαπημένου καλλιτέχνη, όπως ο Δημήτρης Μπάσης, πάντα μας βοηθάει να χαλαρώνουμε και να ξεχαστούμε λίγο από την πολύβουη καθημερινότητα.

Μία κουραστική Τετάρτη χρειάζεται κάτι διαφορετικό για να τονώσει τη διάθεσή μας και να μας κάνει να αισθανθούμε χαρά και θετική ενέργεια. Και ποια είναι η καλύτερη επιλογή όταν θέλουμε να «τονώσουμε» λίγο τον συναισθηματικό μας κόσμο; Μα φυσικά, η τέχνη!

Η τέχνη είναι πάντα ιδανική επιλογή για τα ups αλλά και τα downs μας, για όταν γνωρίζεις τον έρωτα της ζωής σου, όταν χωρίζεις από αυτόν ή όταν απλώς αναζητάς την ιδανική επιλογή για να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ιδιαίτερα η μουσική, πάντα μας κάνει να ξεφεύγουμε διασκεδάζοντας. Όταν, μάλιστα, ακούμε live αγαπημένους μας καλλιτέχνες τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα!

Η ιδανική επιλογή για να βγεις σήμερα

Σήμερα, λοιπόν, είτε περνάς μία χαλαρή Τετάρτη, είτε η μέρα δεν φαίνεται να κυλά ιδανικά, η φωνή του Δημήτρη Μπάση συνοδευόμενη από την κιθάρα του Μανόλη Ανδρουλιδάκη θα αποβάλλουν από μέσα σου κάθε άγχος και η νύχτα μετά τις 9 θα αποκτήσει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Αν μάλιστα είσαι από εμάς που τρέφουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στις γνώριμες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων δημιουργών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.ά., τότε θα περάσεις φανταστικά και θα αποφορτιστείς πλήρως από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Product showcase with spotlight. Black studio room background. Use as montage for product display

Ο Δημήτρης Μπάσης βρίσκει πάντα έναν μοναδικό τρόπο να μας λέει «γυμνά τραγούδια» τα οποία μας ταξιδεύουν, μας μαγεύουν και μας κάνουν να εκτιμήσουμε ακόμα περισσότερο τους καλλιτέχνες που είναι ολοκληρωμένοι ερμηνευτικά.

«Γυμνά τραγούδια», λοιπόν, στο Θέατρο Αθηνά και η μαγευτική φωνή του Δημήτρη Μπάση δεν γίνεται να μη μας κάνει να ταξιδέψουμε για ακόμα μία φορά!

Η συναυλία των Δημήτρη Μπάση και Μανόλη Ανδρουλιδάκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αθηνά, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον σταθμό Βικτώρια του ΗΣΑΠ. Ξεκινάει στις 21:00 και έχει τίτλο «Γυμνά Τραγούδια».

See you there!

Πηγή κεντρικής εικόνας: Intime