Η Ήβη Αδάμου έκανε μια εντυπωσιακή live εμφάνιση όμως ο χορός της δίχασε τους followers

Η Ήβη Αδάμου έκανε μια εντυπωσιακή live εμφάνιση όμως ο χορός της δίχασε τους followers

Η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε το αγαπημένο σημείο των fans από τα live της και οι διαδικτυακοί της φίλοι διαφώνησαν. Τα σχόλια και το εντυπωσιακό look της τραγουδίστριας. 

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δύο τραγουδιστές έχουν μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία αγάπης που σε βάθος χρόνου οδήγησε στην δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας.

Η τραγουδίστρια και ο frontman των Stavento γνωρίστηκαν πριν αρκετά χρόνια στο XFactor, όταν η Ήβη ήταν μόλις 16 ετών και ονειρευόταν μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία ενώ ο 44χρονος βρισκόταν στην κριτική επιτροπή. Σήμερα οι δυο τους ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, με την 5χρονη κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη να ομορφαίνει την καθημερινότητά τους.

Ο χορός που δίχασε τους followers

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ένα από τα ωραιότερα για την Ήβη Αδάμου, με την καλοκαιρινή της περιοδεία να σημειώνει μεγάλη επιτυχία και την ίδια να ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε της live.

https://www.instagram.com/reel/Cxk0EBAIAFi/

Πριν λίγα 24ωρα η δημοφιλής τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό της tour με μια προγραμματισμένη εμφάνιση στο Αιγάλεω στην οποία έδωσε το 100% της και αποθεώθηκε από τους fans.

«Το αγαπημένο σας σημείο στις συναυλίες μας ⛓️», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει «να την χαίρεσαι» στο Tik Tok και ρίχνει σπόντα

https://www.instagram.com/reel/Cxp-xDYIV5h/

Κατά τη διάρκεια του act της, η 29χρονη κάνει έναν εκρηκτικό χορό με τη βοήθεια μιας αλυσίδας. Αυτό το σημείο είναι το αγαπημένο των θαυμαστών, όπως η ίδια η Ήβη αποκάλυψε ωστόσο οι διαδικτυακοί της φίλοι φαίνεται πως έχουν αντίθετη άποψη.

Screenshot-2023-09-27-162839.png

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι απόψεις διίστανται αφού αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το χορό της τραγουδίστριας κάτω από το post.

Screenshot-2023-09-27-162915.png

«Εμένα το αγαπημένο μου σημείο είναι εκεί που ακούγεται η φωνή σου. Το σημείο αυτό είναι μια συμπληρωματική ατραξιόν. Που αν θες τη γνώμη μου μια χαρά είναι για μια κοπέλα όμορφη σαν κι εσένα αλλά η φωνάρα σου δεν τη χρειάζεται», έγραψε χαρακτηριστικά μια fan.

Η ρομαντική απόδραση στην Ολλανδία

Πριν λίγα 24ωρα η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης ταξίδεψαν στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Amsterdam.

Screenshot-2023-09-27-163416.png

Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε χαλαρές στιγμές μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τα media, με την τραγουδίστρια να μοιράζεται υπέροχα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή κεντρικής: iviadamou