Τα εορταστικά live της μουσικής σκηνής του Faust από τις 19 έως τις 30 Δεκεμβρίου

Τα εορταστικά live της μουσικής σκηνής του Faust από τις 19 έως τις 30 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε. 

AMALIA & THE ARCHITECTS

Οι AMALIA & THE ARCHITECTS για πρώτη φορά στη σκηνή του Faust. Τραγούδια για κατά λάθος συναισθήματα, ορισμούς, την τεμπελιά του ανεκπλήρωτου έρωτα και για το πώς να λες αυτό που θες να πεις χωρίς να το λες. Τη βραδιά θα ανοίξει η Bipolia με την telecaster της και θα ακολουθήσει DJ set από τη Μπέλλα Λουγκώζει.

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 7€

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

5r5r.png

Η Μαρία Στυλιανίδη επιστρέφει αυτή τη φορά στην μουσική σκηνή του Faust τη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023. Πρόκειται για ένα ανανεωμένο πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και φρεσκάδα που είναι σίγουρο ότι θα ξεσηκώσει, αλλά και θα συγκινήσει το κοινό. Μέσα από τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις, από μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών, τα τραγούδια έρχονται να «χορέψουν» μεταξύ τους σε ένα μαγικό χορό, καλώντας σας να συμμετέχετε και εσείς σε αυτόν. Στη ζωντανή αυτή εμφάνιση θα παρουσιαστούν και τρία πρώτα κομμάτια της Μαρίας Στυλιανίδη, λίγο πριν την επίσημη έκδοσή τους σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Παίζουν οι Μουσικοί :

Ενορχηστρώσεις - Πιάνο - Ακορντεόν :

Πάνος Μαλανδρής

Ηλεκτρική κιθάρα : Νίκος Συμβουλίδης

Μπάσο : Μιλτιάδης Κεχαγιάς

Ντραμς: Μιχάλης Ζησόπουλος

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 8€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΥΡΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η Μυρτώ Βασιλείου, η πιο ξεχωριστή φωνή της νέας γενιάς ερμηνευτών, επιστρέφει για την τελευταία ζωντανή εμφάνιση του Δεκεμβρίου στη σκηνή του Faust. Σε αυτό το εορταστικό live, με τη μοναδική, εντελώς ξεχωριστή χροιά της και τον ιδιαίτερο τρόπο που γεμίζει τη σκηνή με την παρουσία της, θα παρασύρει το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι πρωτόγνωρο.

Μετράει, ήδη, σπουδαίες συνεργασίες και επιτυχημένες συναυλίες, ενώ πρόσφατα παρουσίασε τον τρίτο της δίσκο με τίτλο «Εσύ με κάνεις και μπορώ» σε μουσική του Κώστα Τσίρκα, στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και της Νάντιας Δουλαβέρα και ενορχηστρώσεις του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου. Πολλά από τα νέα αυτά τραγούδια θα ακούσουμε στο Faust, μαζί με αγαπημένες διασκευές και παλιότερα κομμάτια της σε ένα μελωδικό μείγμα electropop και έντεχνου με μεσογειακά και ανατολίτικα στοιχεία.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Τσίρκας

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Ηλεκτρική κιθάρα: Γιώργος Καρδιανός

Ακουστική κιθάρα/φωνή: Κώστας Τσίρκας

Μπάσο/ Synth bass: Γιώργος Μπουλντής

Τύμπανα: Σωτήρης Μαυρονάσιος

Ηχοληψία: Γιάννης Φέστας

Παραγωγή / Management : Menta Art Events

Ώρα έναρξης: 21:30

Doors Open: 20:30

Γενική είσοδος: 10€

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

BLUEBALLS

Το συγκρότημα που «ανακατεύει» rock, funk, disco και ska, θα εμφανιστεί στη σκηνή του Faust τo Σάββατο 23 Δεκεμβρίου για ένα εορταστικό pre-Christmas πάρτι. Με το ξεχωριστό τους ύφος, αλλά και δικά τους τραγούδια από τα άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει, υπόσχονται μία βραδιά με ένα πλούσιο πρόγραμμα και γερές δόσεις χιούμορ. Χωρίς να ακολουθούν κανόνες, κάθε τους ζωντανή εμφάνιση είναι και μία πρωτόγνωρη εμπειρία γεμάτη γέλιο και ασταμάτητο χορό.

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος: 8€

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

JENNIE NEGA

Πάρτι με old school μελωδίες, σε ξέφρενο ρυθμό, όπως επιβάλλει η μέρα για να μείνει αξέχαστη.

Είσοδος: 5€

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Νίκος Χριστόπουλος και η παρέα των Polite Blue έρχονται τα Χριστούγεννα στο Faust για μια εορταστική συναυλία-πάρτι.

Ο Νίκος Χριστόπουλος και οι Polite Blue μας καλούν να περάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα και να γίνουμε μια παρέα, ανάμεσα σε φωτάκια, στολίδια και αγαπημένα τραγούδια. Θα ακούσουμε και τα τραγούδια από τον “Ενδιάμεσο Σταθμό”, το άλμπουμ του Νίκου, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε την τελευταία full band εμφάνιση των Polite Blue πριν το νέο έτος!

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 8€

ΤΡΙΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

LOU IS

Η Lou Is, aka Λουίζα Σοφιανοπούλου, επιστρέφει δυναμικά στις live εμφανίσεις μ’ ένα setlist γεμάτο guilty pleasures από την ελληνική και διεθνή pop και disco σκηνή. Η Lou is υπόσχεται μια βραδιά με hits από τα 80’s ως σήμερα. Μεταξύ άλλων: Whitney Houston, Lady Gaga, Kate Bush, Madonna, ΑΒΒΑ, Kylie Minogue, Μαντώ, Αλέξια.

Μαζί της η πιο groovy μπάντα : Στέλιος Πασχάλης – τύμπανα, Χρήστος Κεχρής – μπάσο, Μιχάλης Σοφιανός – πλήκτρα.

Η Lou is πειραματίζεται στο χώρο της μουσικής και κινείται σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών, το οποίο εκτείνεται από την alternative pop & rock μέχρι jazz, blues και ethnic μουσική. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες: Φ. Δεληβοριά, Μ. Φάμελλο, Π. Μουζουράκη, Δ. Γαλάνη, Ελένη Βιτάλη, Γιάννης Κότσιρας, Μαρία Φαραντούρη κ.α. Μετά από δύο χρόνια στο Λονδίνο κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, το «Dragons». Είναι μέλος της ομάδας «Heroes – A tribute to David Bowie». Επίσης, είναι μία από τις τρεις τραγουδίστριες του ιδιαίτερα επιτυχημένου αφιερώματος «A tribute to Leonard Cohen»

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 9€

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

D/ΑΛΚ/ANCE

Οι D/αλκ/ance, το μουσικό σχήμα του Κωνσταντίνου Μπιμπή, παρουσιάζει το τελευταίο live του 2023 στη σκηνή του Faust με ακόμα πιο… νταλκαδιάρικη διάθεση. Πρόκειται για ένα live γι’ αυτούς που ερωτεύτηκαν, γι' αυτούς που πόνεσαν, γι' αυτούς που έχουν σεβντά και θέλουν τον πόνο τους να τον χορέψουν και να τον τραγουδήσουν.

Πλήκτρα, beat, κιθάρες, μπουζούκια, μπαγλαμάδες, μπάσα και λουπαδόροι επιστρέφουν στη σκηνή του Faust σε μια σειρά από twisted covers τραγουδιών, που όλοι αγαπήσαμε, αλλά ποτέ δε φανταζόμασταν ότι θα τα ακούγαμε με αυτόν τον τρόπο. R n’ Β hits από τα '00s, pop τραγούδια της '90s παιδικότητάς μας, η ροκ εφηβεία μας, ρεμπέτικα και λαϊκά από όλες τις δεκαετίες περνάνε μέσα από την μπάντα και φτάνουν στο κοινό "γκρουβάτα", χορευτικά, ατμοσφαιρικά και... νταλκαδιάρικα.

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής πιάνει το μικρόφωνο και με ένα τρίο υπέροχων μουσικών πολυεργαλείων γιορτάζουν σε ένα ακόμα θεότρελο live. Στις κιθάρες στα synths και στα productions, ο Γρηγόρης Ελευθέριου. Στο μπουζούκι, τον μπαγλαμά, το ούτι και το κλαρίνο, ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκης. Στο μπάσο και το bass station ο Γιάννης Βουτσινάς.

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 7€

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΙΑΣ

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στο Faust με full band που απαρτίζεται από νέους μουσικούς. Στο ανανεωμένο του πρόγραμμα παρουσιάζει τραγούδια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ (ΑΓΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΚΟΙΤΑΖΩ ΕΞΩ), νέα τραγούδια που έγραψε το καλοκαίρι και επιλεγμένα κομμάτια από την ελληνική δισκογραφία, όλα όσα τον έχουν επηρεάσει και έχουν καθορίσει την αισθητική του. Τραγούδια από τους: Παύλο Σιδηρόπουλο, Γιάννη Αγγελάκα, Διάφανα Κρίνα, Θανάση Παπακωνσταντίνου κ.α. Συνάμα, τραγουδοποιοί και συγκροτήματα της νέας γενιάς όπως ο Λεωνίδας Μπαλάφας, οι Villagers of Ioannina City, οι Λάργκο και άλλοι, μπλέκονται αριστοτεχνικά σε ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο ίδιος και η ραδιοφωνική παραγωγός Κυριακή Αιλιανού.

Η μουσική του Στέλιου Τσουκιά παντρεύει τον ηλεκτρονικό και τον φυσικό ήχο, σε ένα ταξίδι που ξεκινάει από την ροκ και περνάει στην ατμοσφαιρική electro/blues και lo-fi, εμποτισμένο με στοιχεία της ελληνικής σκηνής. Το γεγονός ότι ξεκίνησε την πορεία του από τα μαθηματικά, προσδίδει μια επιπλέον πινελιά διαφορετικότητας στην ήδη ξεχωριστή περίπτωσή του.

Σε κάθε live του Στέλιου, όπως και σ’ αυτό, βλέπουμε και ακούμε έναν τραγουδοποιό που αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση όσων ακούς στους δίσκους του. Δηλαδή, το αδιέξοδο των μεγάλων πόλεων, τη δυσκολία των σχέσεων, πινελιές μελαγχολίας και χιούμορ σε ισόποσες δόσεις, ιστορίες που έχει φέρει μαζί του από τα μέρη που έχει ζήσει και μια ευγενή «αλητεία» που εκπέμπει πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Στις 28 Δεκεμβρίου, στο Faust, θα μας τραγουδήσει επί 2μιση ώρες, έχοντας στο πλευρό του 4 μουσικούς και μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια, τη Λόλα Γιαννοπούλου.

Παίζουν οι μουσικοί:

Πρόδρομος Μυστακίδης – τύμπανα

Άγγελος Αϊβάζης – ηλεκτρική κιθάρα

Αλέξανδρος Σακαλής – τρομπέτα

Ιάσονας Οικονόμου – ηλεκτρικό μπάσο.

Ώρα Έναρξης: 21.30

Είσοδος: 10€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

BILLIE SUPERNATURAL

Η αγαπημένη ταραχοποιός της πόλης Billie Supernatural επιστρέφει στη σκηνή του Faust για να αναστατώσει την πόλη… H ιστορία της Billie είναι φτιαγμένη από ανεκπλήρωτους έρωτες και βρώμικα beat..

Μια τύπισσα με ψυχή ρεμπέτισσας που χώνει ρίμες και στίχους που «στάζουν» αλήθεια. Η θεατρική Femme fatal διάθεση που πλέκεται γύρω της, συνθέτει μια μουσική διαδρομή που ακροβατεί ανάμεσα στην Voodoo Jazz, hip- hop, nu –disco μέχρι το ρεμπέτικο. Η απρόβλεπτη τραγουδοποιός μας εκπλήσσει κάθε φορά ευχάριστά, κάνοντας ένα ξέφρενο πάντρεμα με τις αγαπημένες μας μουσικές. Μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε δυνατά μαζί της και να λύσουμε τα μάγια της χρονιάς που φεύγει, παρουσιάζοντας κομμάτια από το debut album της με τίτλο «ΣΑΝ ΚΥΡΙΑ» που κυκλοφόρησε το 2018 και μας έβαλε φωτιά, καθώς και το δεύτερο της άλμπουμ «ΝΤΑΡΜΑ» που αγαπήσαμε με τα tracks «Κομμάτια είσαι πάλι» / «Αγκαλιά με κρούσμα» / «Λαλαλα» και τα υπέροχα video clip τους που επιμελείται η ίδια, το οποίο προβλέπεται να κυκλοφορήσει ολόκληρο μέσα στο 2024.

Παίζουν οι Μουσικοί :

Στίχοι- Μουσική- Τραγούδι : Billie Supernatural (Βασιλική Μαλλή)

Κιθάρα : Mick Stefanides (Μιχάλης Στεφανίδης)

Τύμπανα: Χρήστος Κουτσούκος

Μπάσο : Αντρέας Αβουκάτος

Ώρα έναρξης 9:30 μμ

Είσοδος 8€

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου και μετά από μία σειρά από συνεχείς sold out συναυλίες, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης επιστρέφει με τη μοναδική του ενέργεια στη σκηνή του Faust, για ένα ακόμα «uncensored» εορταστικό party γεμάτο ήχους από ελληνικό και ξένο pop-rock.

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας από τους επιδραστικούς νέους καλλιτέχνες, γνωστός για την αυθεντική σκηνική του παρουσία και τη μοναδική σύνδεσή του με το κοινό. Έχει, ήδη, κυκλοφορήσει ένα ΕΡ με τίτλο στη «Χώρα των τρελών και των Αθώων» από τη final touch από όπου και το single «ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ», ενώ τον Απρίλιο 2023 κυκλοφόρησε το τελευταίο του single με τίτλο «ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ». Σύντομα αναμένεται η κυκλοφορία του νέου του Single- έκπληξη.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος: 10€

Το εισιτήριο των συναυλιών δεν περιλαμβάνει ποτό

Για κρατήσεις θέσεων:

FAUST

Τ. 210 3234095

(12:00 -21:00)

Email: info@faust.gr

Follow us on Facebook & Instagram