Survivor goes to the Oscars: Απονέμουμε τα δικά μας βραβεία στους αγαπημένους μας παίκτες

Γωγώ Φούντα
Survivor goes to the Oscars: Απονέμουμε τα δικά μας βραβεία στους αγαπημένους μας παίκτες

Αnd the Oscar goes to...

Δύο λέξεις θα σου πω και βάλτες καλά στο μυαλό σου: Oscars και Survivor! Διότι φίλη μου η 89η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων πλησιάζει, και όπως είναι φυσικό όλοι βρίσκονται σε μία άνευ προηγουμένου εγρήγορση. Οι stars για το τι θα φορέσουν και όλοι οι υπόλοιποι για το πώς θα καλύψουν όσο το δυνατόν καλύτερα τη βραδιά. Και θα έρθεις εσύ τώρα να μου πεις: Ποια Oscars κοπελιά; Έχουμε Survivor εδώ στην Ελλάδα. Δεκτόν και κατανοητό. Τι θα γινόταν όμως, αν οι κάτοικοι του Άγιου Δομήνικου, ήταν υποψήφιοι για Oscars; Εμείς λοιπόν, κάναμε τη δική μας σεμνή και τίμια απονομή, και δώσαμε τα ολόδικά μας βραβεία, στους μικρούς ήρωες της καθημερινότητάς μας. Απολαύστε...

Oscar Ακατανόητου Καυγά: Το συγκεκριμένο βραβείο πηγαίνει επάξια στην Ειρήνη Παπαδοπούλου διότι πολύ απλά είναι δύο εβδομάδες στο νησί και έχει καταφέρει να τσακωθεί πάνω από 34 φορές! Στο επίκεντρο του σαματά βρίσκεται συνήθως το ρύζι ή κάποια άλλη τροφή, ενώ η φάση τελειώνει με την όμορφη τραγουδίστρια να λέει κάτι για ομαδικότητα. Πάντα!

hjbvf

Oscar σεξουαλική εγκράτειας: Δε θα μπορούσε να μην το κερδίσει παμψηφεί ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το αγόρι όνειρο, ο σύγχρονος Δον Ζουάν με τις 4000 ερωτικούς συντρόφους, ο άνθρωπος που αφηνιάζει ακόμη και στη θέα θηλυκής γάτας, αυτός ο άνθρωπος αυτός, πάει για την τρίτη εβδομάδα στο νησί χωρίς να έχει συνευρεθεί σεξουαλικά ούτε με.... Σαλάχι! Σύμφωνα με πληροφορίες, μηνύματα συμπαράστασης καταφθάνουν στο νησί από τους απανταχού σεξομανείς, που στέκονται στο πλευρό του καυτού Γιάννη, δίνοντάς του κουράγιο. Ανεπιβεβαίωτες φήμες, κάνουν λόγο και για σέξι φωτογραφίες της Rihanna, κάτι που διέψευσε ο Τανιμανίδης.

13739503 1213307025367128 387042337 n n18

Oscar Καλού Λιβανέζου: Αν το βραβείο αυτό δεν πάει στο Σόφη Πασχάλη τότε πολύ απλά η βράβευση είναι σικέ. Το κορίτσι λάστιχο, το χαμόγελο της ομάδας των Διασήμων, η γυναίκα που καταφέρνει πάντα να τερματίζει με επιτυχία και στη συνέχεια αντί να λιποθυμάει φέρνει την πατούσα στο κεφάλι για να χαλαρώσει, το άτομο αυτό τα κάνει όλα και συμφέρει! Όπως ακριβώς και ο Τόνυ Άντονυ στο Είσαι το Ταίρι μου.

113637


Οscar «Θέλω να γυρίσω στα παλιά»: Το βραβείο πηγαίνει πανηγυρικά στη Λάουρα Νάργες. Κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος από το ξέσπασμά της σχετικά με το μανικιούρ που θέλει να κάνει, το air conditioning (!) που θέλει να βάλει στα μαλλιά της και την επιθυμία της να νιώσει γυναίκα γιατί έχει ξεχάσει μέχρι και τα βασικά. Οι φήμες θέλουν την όμορφη ξανθιά να παραμιλάει στον ύπνο της φωνάζοντας μάρκες λακ!

laourita

Oscar αλλόκοτου επαγγέλματος: Εντάξει όταν ακούς ότι κάποιος είναι μισθοφόρος, σίγουρα το μυαλό σου πηγαίνει σε ανθρώπου με όπλα που πετάγονται μέσα από φωτιές σαν το Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ και εξουδετερώνει όποιον κι αν βρεθεί στο διάβα του. Αυτό ακριβώς φανταστήκαμε και για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ο οποίος δηλώνει μισθοφόρος και όντως αυτό είναι το επάγγελμά του. Ο τύπος συγκεκριμένα, τα βάζει με πειρατές παλεύοντας πάνω σε πλοία, κάτι που από μόνο του είναι εντυπωσιακό και... εντελώς ξένο προς την ελληνική πραγματικότητα. Κάτι μας λέει ότι δε θα τα παρατήσει έτσι εύκολα.

misth

Oscar ανύπαρκτου επαγγέλματος: Και άντε και να δεχτούμε τον μισθοφόρο. Άντε. Πώς είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι υπάρχει στην Ελλάδα επάγγελμα «μάνατζερ ράγκμπι»; Ναι, ο Πάνος Αργιαννίδης ή αλλιώς ανακατωσούρας, δηλώνει ακριβώς αυτό, μάλλον γιατί δε θέλει να πει ότι είναι άνεργος-το οποίο σίγουρα είναι και πιο τίμιο-. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ο τύπος να κάνει διεθνή καριέρα και στο εξωτερικό να είναι κάτι σαν τον Μουρίνιο ή τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Κάτι που θεωρώ εξαιρετικά απίθανο, αλλά η ζωή έχει διδάξει ότι πρέπει πάντα να κρατάμε πισινή!

arga

Oscar « μάζεψε τα πράγματά σου θέλω να σκουπίσω»: Ανήκει δικαιωματικά στην Ελένη Δάρρα, η οποία φροντίζει συχνά πυκνά να κάνει άνω κάτω την ομάδα των Μαχητών με τη γκρίνια της. Τα παράπονά της επικεντρώνονται στο γεγονός ότι είναι η μοναδική που κάνει δουλειές, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κάθονται. Το επόμενο βήμα είναι να τη δούμε να κάνει φασίνα στην άμμο και να ξεσκονίζει τους φοίνικες ώστε να κάνει στη συνέχεια το τεστ με το άσπρο γάντι!

arraaa

Oscar «Ξενιτεύτηκα για τα παιδιά μου»: Ποιος Σάκης Ρουβάς; Ο εθνικός πατέρας είναι σίγουρα ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο παρουσιαστής λοιπόν, έχει δύο γλυκύτατα παιδάκια, τα οποία αναφέρει συχνά πυκνά λέγοντας ότι βρίσκεται στον Άγιο Δομήνικο για χάρη τους. Τώρα τι καταλαβαίνει ο Μανωλάκης από τα αγωνίσματα του μπαμπά και κατά πόσο αλλάζει η ζωή του δεν το γνωρίζω, αλλά για να το λέει ο Στέλιος κάτι θα ξέρει.

xanta