Survivor: Η στιγμή που ο Ντάνος έχασε το παιχνίδι (και πολλούς υποστηρικτές του)

Γωγώ Φούντα
Survivor: Η στιγμή που ο Ντάνος έχασε το παιχνίδι (και πολλούς υποστηρικτές του)

Plus: Ως πότε παλικάρια θα καλοπερνάει η Λάουρα στον Άγιο Δομίνικο;

Μία μουντή Δευτέρα ξημέρωσε σήμερα και στα πηγαδάκια των αμέτρητων φανς του Survivor επικρατεί… παγωμάρα, αιφνιδιασμός και προβληματισμός. Πώς αλλιώς να αισθανθούμε βλέποντας το Ντάνο να… χάνει το παιχνίδι, και να μην είναι πια το απόλυτο φαβορί; Πώς να νιώσει η ταλαιπωρημένη Ελληνίδα εκεί έξω, όταν βλέπει το Σκιαθίτη λεβέντη να χάνει την υπομονή του για κάτι το οποίο ήταν άσχετο και άκυρο; Πώς θα βγει η βδομάδα ξέροντας ότι ο Ντάνος δεν είναι πια το αγόρι του λαού αλλά ακόμη ένα μέλος της κλίκας που πιστεύαμε ότι είχε πια αποδυναμωθεί; Και για πόσο ακόμα θα συνεχίσει ωρέ αδέρφια να τη «βγάζει λάδι» η Λάουρα σε ένα παιχνίδι που απαιτεί φυσική κατάσταση και ταχύτητα (δύο χαρακτηριστικά που ξεκάθαρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ;).

Μία σεμνή προσπάθεια προσέγγισης του προβλήματος

Δε θα το κρύψω: Ένιωσα προδομένη από τον εντυπωσιακό νησιώτη κυρίως γιατί δημόσια τον έχω στηρίξει και τον έχω πιστέψει. Όμως Ντάνο μου, αγόρι μου, όταν ξεσπάς τα νεύρα σου στο φίλο σου Σπαλιάρα χωρίς λόγο, είσαι 100% λάθος. Και όχι γιατί δεν κατανοούμε την πείνα και την εξάντλησή σου, αλλά γιατί πολύ απλά ως ενήλικας-και λεβέντης που είσαι-θα πρέπει να μάθεις να κράζεις αυτόν που πρέπει και όχι αυτόν που μπορείς. Με λίγα λόγια, ο πρώην αγαπημένος μας-θα πρέπει να παλέψει πολύ για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος-χθες, έκανε απλά ένα ξέσπασμα το οποίο θα έπρεπε να έχει κάνει εδώ και καιρό. Και έχει απόλυτο δίκιο. Όταν είσαι σε μία ομάδα που φέρνεις μονίμως νίκες, και σε αντιμετωπίζουν σαν μηχανή-γιατί εσύ αντέχεις-και παρόλα αυτά τύποι σαν τον Μπο και τη Λάουρα εξακολουθούν να υπάρχουν… εις βάρος σου, είναι λογικό κάποια στιγμή να θολώσεις. Έλα όμως που η συγκυρία ήταν λάθος…

Τι έφταιγε ο Σπαλ βρε Ντάνο;

Και άντε και να δεχτούμε ότι ο Σπαλιάρας είναι ανώριμος και προκλητικός. Με τα χίλια ζόρια αλλά το δεχόμαστε. Όταν έχεις αντιληφθεί ωστόσο, ότι το κοινό τον αγαπάει, δεν τα βάζεις μαζί του, γιατί πολύ απλά στο τέλος θα την πατήσεις. Και ok, όσο ανυπόφορος κι αν είναι, δεν το ξέρουμε από λεγόμενα άλλων βγάζουμε συμπέρασμα, είναι ένας άνθρωπος που εκδιώχθηκε από την ίδια του την ομάδα έπειτα από ψηφοφορία. Και όχι γιατί ήταν ο χειρότερος χαρακτήρας-από τη στιγμή που βρίσκονταν ακόμα στο παιχνίδι ο Χανταμπάκης και ο Χούτος-, αλλά γιατί έτσι αποφάσισε η κλίκα. Οπότε, είναι απολύτως λογικό και νεύρα να έχει και να υπερβάλλει. Έτσι είναι αυτά.

ezgif.com optimize

Τώρα θυμήθηκες τις γυναίκες;

Όντως η κίνηση του Σπαλ δεν ήταν κολακευτική. Ίσως να άγγιζε και τα όρια της προσβολής-πάντα όμως στο πλαίσιο ενός αστείου προς τον Τανιμανίδη-. Όταν όμως ο Χανταμπάκης έπαιζε με το σουτιέν της Ειρήνης δε σε είδαμε-ωραίε Σκιαθίτη- να γίνεσαι έξαλλος μαζί του, μιας και προσέβαλε εξίσου τις γυναίκες του παιχνιδιού, αν όχι και περισσότερο. Οπότε άσε τα σάπια και παραδέξου ότι ο Γιάννης ήταν το εύκολο θύμα. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Χανταμπάκης θα σου έκανε επίθεση με τις μπουνίτσες του έτοιμες, και θα είχε Μπο και Χούτο συνεργούς να σε κρατάνε όσο εκείνος –εντελώς αντρικά- θα σε έδερνε.

o xantampakis sfurokopeitai gia to bullying stin papadopoulou.w hr

What’s going on with Βαλαβάνη;

Σε ψηφίζει ανελλιπώς με τις πιο χαζές δικαιολογίες. Σου έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές και σου έχει κάνει την καθημερινότητα αρκετά δύσκολη. Η ξαφνική αγάπη… γιατί;

Από πότε οι Διάσημοι έγιναν… Λόρδοι;

Συγνώμη αλλά χθες ένιωσα ότι παρακολουθούσα άλλο παιχνίδι και όχι το ελληνικό Survivor. Από πότε οι Διάσημοι είναι 100% αξιοπρεπείς και ολόσωστοι απέναντι στον αντίπαλο; Από πότε μιλούν για προκλητική συμπεριφορά την ίδια στιγμή που εδώ και τρεις μήνες η Λάουρα ξεσκονίζει τον πάγκο-προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη όλων-γιατί δε σταύρωνε νίκη και εννοείται έπαιζαν τους αγώνες της η Βαλαβάνη και η Παπαδοπούλου; Και από πότε είναι κακό να πανηγυρίζεις τη νίκη σου; Την επίθεση της Βαλαβάνη στον Μάριο τη θεωρώ απλά ως έκφραση πικρίας λόγω αφαγίας. Ελπίζω δηλαδή.

Και μία παρατήρηση

Όταν είσαι παίκτης που φέρνει μόνο νίκες στην ομάδα του (Βαλαβάνη-Ντάνος) και ο συμπαίκτης σου και όχι τόσο καλός αθλητής, Μπο, επιλέγει να ταΐσει το Χρανιώτη (δεκτόν) και τη… Λάουρα (γελάει ο κόσμος) καλό θα ήταν τα νεύρα σου να στραφούν κάπου αλλού, και πιο συγκεκριμένα σε εκείνον. Τα κριτήριά του άγνωστα και σκοτεινά, αλλά για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι η Λάουρα ίσως πάει τελικό κι εσύ... μάλλον στο νησί σου. Και νωρίτερα απ' ότι υπολόγιζες.

laoura 0