Survivor 2: Πώς έφυγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πώς γύρισε

Survivor 2: Πώς έφυγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πώς γύρισε

Υπάρχει μία εμφανής διαφορά

Μπορεί το Survivor να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, το ταξίδι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως, τελείωσε πριν από μερικές ημέρες, όταν στην πέμπτη πια υποψηφιότητα της προς αποχώρηση, συγκέντρωσε από το κοινό τις λιγότερες ψήφους, φεύγοντας έτσι από το reality και το νησί της Καραϊβικής.

Θα θυμάσαι σίγουρα πως πριν από κάποιες εβδομάδες σου είχαμε γράψει για την εμφάνιση της Κωνσταντίνας και πόσο αυτή είχε αλλάξει, όντας μόλις μόνο λίγο καιρό μέσα στο παιχνίδι. Είναι γνωστό πως όσοι δοκιμάζουν τις αντοχές τους στο Survivor, γυρίζουν κάπως διαφορετικοί, κάπως πιο αδύνατοι και αυτό ακριβώς είδαμε από την Κωνσταντίνα.

Όπως ξέρεις η παρουσιάστρια είχε πάντα ένα πολύ ωραίο και με καμπύλες κορμί, το οποίο τρέλαινε κάθε άντρα. Μπορεί λίγο πριν αναχωρήσει για το νησί του Άγιου Δομίνικου να είχε πάρει κάποια περιττά κιλά, η «μεταμόρφωση» της όμως ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και φαινόταν μέρα με τη μέρα μέσα από το παιχνίδι.

Η Κωνσταντίνα επέστρεψε στην Ελλάδα, πιο αδυνατισμένη, πιο μαυρισμένη και πιο sexy από κάθε άλλη φορά. Μια ματιά στη gallery παρακάτω θα σε πείσει.

Διάβασε ακόμη:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γονείς της, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Γιατί όλοι έχουν ξετρελαθεί με τη Χριστίνα Μπόμπα;

Πηγή φωτογραφίων: ndp.gr