Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Αυτά είναι τα 3 websites που πρέπει να ψάξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Αυτά είναι τα 3 websites που πρέπει να ψάξεις

Ποτέ ξανά η αναζήτηση δεν ήταν τόσο εύκολη

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του καλοκαιριού, οι εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια γίνονται όλο και πιο σπάνιες, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς ταξιδιών, δεν χρειάζεται να κάνεις subscribe σε κάθε αεροπορικό ενημερωτικό δελτίο για να κερδίζεις πιο φτηνές πτήσεις. Προφανώς το κλειδί βρίσκεται στον τρόπο, με τον οποίο αναζητάς τις πτήσεις. Γι’ αυτό κι εμείς σου βρήκαμε τα τρία top websites, τα οποία μπορούν να σου εμφανίσουν τις καλύτερες αεροπορικές προσφορές.

Άλλωστε το τέλος του καλοκαιριού δεν σημαίνει και το τέλος των διακοπών. Άνοιξε καλά τα μάτια σου λοιπόν, πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω.

Δες και αυτό: Τα καλύτερα tricks για να κλείσεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

  • Google Flights
    Η αναζήτηση του google μας έχει σώσει πολλές φορές σε πράγματα που χρειαζόμασταν και αυτό κάνει και τώρα με τα αεροπορικά εισιτήρια. Η υπηρεσία Google Flights, είναι μία πολύ καλή ιδέα για να αναζητήσεις το αεροπορικό σου εισιτήριο. Το ημερολόγιο και τα γραφήματα τιμών-ημερομηνίας σου επιτρέπουν να δεις πότε πέφτουν οι τιμές, ώστε να μπορείς να προσαρμόζεις τα σχέδιά σου ανάλογα.
  • Kayak
    Επόμενο στη σειρά προτίμησης, είναι το website Kayak. Εάν είσαι συχνός ταξιδιώτης το Kayak θα σε βοηθήσει πολύ, καθώς είναι το μόνο website, που μπορεί να σου εμφανίσει πτήσεις one-way, από δύο διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες. Μπορείς μάλιστα να το χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με το Google flights για καλύτερα αποτελέσματα.
  • DealRay
    Αν χρησιμοποίησες και το Google flights και το Kayak και δεν βρήκες τη σωστή πτήση, το DealRay, είναι αυτό που θα σε σώσει την τελευταία στιγμή. Η υπηρεσία είναι δωρεάν για τους νέους χρήστες για έναν μήνα κι έπειτα έχει χρέωση 10 ευρώ περίπου, εάν θέλεις να λαμβάνεις τακτικά μηνύματα με προσφορές.

Λοιπόν, πότε έχεις κανονίσει το επόμενο ταξίδι σου;

Διάβασε ακόμη: Αυτό είναι το πιο έξυπνο κόλπο για να κλείνεις φθηνότερα τα αεροπορικά σου εισιτήρια