Πέντε λόγοι για να επισκεφτείς το Lozenge Hotel

Πέντε λόγοι για να επισκεφτείς το Lozenge Hotel

Η Αθήνα είναι μία πόλη που δεν σταματάει να μας εκπλήσσει. Μεταμορφώνεται διαρκώς, δείχνοντάς μας νέες πτυχές της που δεν γνωρίζαμε και μας εντυπωσιάζει με τα «μυστικά» της. Πώς θα τα ανακαλύψεις; Βρήκαμε το ιδανικό ορμητήριο για να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία και να γνωρίσεις από την αρχή το κέντρο της Αθήνας. Είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσεις τη συναρπαστική εξερεύνησή σου και να χαλαρώσεις απόλυτα, επιλέγοντας τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν!

Ο λόγος για το πολυτελές boutique ξενοδοχείο Lozenge Hotel, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο Κολωνάκι και το Σύνταγμα. Σε μία ήσυχη γειτονιά στην καρδιά της πόλης, αλλά ταυτόχρονα και δίπλα σε υπέροχα καφέ, όμορφα διακοσμημένα μπαρ και επώνυμα καταστήματα με τις πιο γνωστές επώνυμες μάρκες της αγοράς είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις λίγο πιο εύκολη και συναρπαστική την καθημερινότητά σου.

Για να κάνεις τις βόλτες σου στο κέντρο της πόλης

Αφού απολαύσεις τον καφέ σου και πάρεις το πρωινό στον όμορφο χώρο του Lozenge Bistrot ξεκίνα το shopping (ή το window shopping) στους πιο δημοφιλείς οίκους: Hermes, Louis Vuiton, Prada, Dior, Rolex, Tods, Audemars Piguet, Ermenegildo Zegna, Franck Muller και Attica είναι μόνο μερικά από τα καταστήματα που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το Lozenge Hotel.

Εναλλακτικά, οργάνωσε τη δική σου διαδρομή στην πόλη, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Κάνε βόλτες σε γκαλερί, μουσεία, χώρους πολιτισμού και καταπράσινα πάρκα και γέμισε το πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα.

Για να χαλαρώσεις σαν πραγματική βασίλισσα

Αν θέλεις να χαλαρώσεις πραγματικά και να μην σκέφτεσαι τίποτα, τότε το Lozenge Hotel στο Κολωνάκι θα γίνει το καταφύγιό σου. Τα 25 δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν αναδιαμορφωθεί, ώστε να σου προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεσαι για να έχεις μία αξέχαστη διαμονή.

Συνδυάζοντας έπιπλα διαφορετικών χρήσεων, εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας και υλικά που προσδίδουν αισθητική, απλότητα και ζεστασιά στο χώρο, τα πολυτελή δωμάτιά του ξενοδοχείου είναι πάντα έτοιμα να σε υποδεχτούν και να σου δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πραγματικά όμορφο, ζεστό και λειτουργικό περιβάλλον.

LOZENGE 3

Για να γνωρίσεις την απόλυτη εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας

Το χαμογελαστό και φιλικό προσωπικό βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς. Το σίγουρο είναι ότι, θα σε μυήσει στην απόλυτη εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας. Room service, υπηρεσία καθαριότητας ρούχων, 24ωρη ρεσεψιόν, ασύρματο wi-fi, προσωπικό σέρβις και πεντακάθαρα δωμάτια είναι μόνο μερικές από τις παροχές που σου προσφέρονται.

LOZENGE 2

Για να απολαύσεις εμπνευσμένα γευστικά πιάτα

Παράλληλα, το εστιατόριο του ξενοδοχείου λειτουργεί από το πρωί ως αργά το βράδυ, για να μπορείς να κάνεις ένα γευστικό διάλειμμα, όποτε το επιθυμείς. Στον προσεγμένο και εντυπωσιακό του χώρο, προσφέρει εμπνευσμένα μεσογειακά πιάτα, φτιαγμένα από αγνά και φρέσκα ελληνικά υλικά.

Και αν έχεις όρεξη για ποτό, στο rooftop bar στην ταράτσα του όγδοου ορόφου μπορείς να δοκιμάσεις τα πιο πρωτότυπα κοκτέιλ με θέα την Ακρόπολη!

LOZENGE 1

Για να έχεις μία luxurious διαμονή

Με λίγα λόγια, η κομψότητα του Lozenge Hotel, η στρατηγική τοποθεσία του και η ζεστή ατμόσφαιρα του, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες διαμονής για εσένα που θέλεις να απολαύσεις μία luxurious εμπειρία. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή, ανάμεσα στα ξενοδοχεία της Αθήνας, καθώς υπόσχεται διαμονή με προσιτή πολυτέλεια και τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία του.

Περισσότερες πληροφορίες για το Lozenge Hotel μπορείς να βρεις εδώ.