Τhe Bodyguard: 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσεις να το παραλουθείς... χθες

Γωγώ Φούντα
Τhe Bodyguard: 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσεις να το παραλουθείς... χθες

Έξι επεισόδια γεμάτα δράση, πάθος και...ομορφιά

Ξέρω και σε συμπονώ: Βρίσκεσαι στη δυσάρεστη θέση όπου οι σειρές έχουν αρχίσει να στερεύουν και πλέον κάθεσαι στο-εντυπωσιακό και κόζι κατά τα΄ άλλα διαμέρισμά σου-και κοιτάς το ταβάνι. Κι όμως, υπάρχουν συγκινήσεις που ίσως να μην έχουν υποπέσει στην αντίληψή σου. Προγράμματα λιγότερο mainstream τα οποία είναι εξίσου ενδιαφέροντα και προκαλούν συγκινήσεις. Και τι θέλει τελοσπάντων η σύγχρονη γυναίκα, για να πορωθεί και να ενδιαφερθεί για ένα πρόγραμμα; Περιπέτεια, ρομάντζο και έναν κούκλο πρωταγωνιστή, Στα συγκέντρωσα όλα στο «The Bodyguard» το οποίο και σε… προκαλώ να παρακολουθήσεις και κάτι μου λέει ότι σε ένα Σαββατοκύριακο θα το ξεπετάξεις. Γιατί δε θα μπορέσεις να αντισταθείς. Και σου εξηγώ παρακάτω τους λόγους…

#1

Πρωταγωνιστής είναι ο Richard Madden, ένα ξανθό γαλανομάτικο αγόρι από τη Σκωτία που σίγουρα θυμάσαι ως Robb Stark στο Game of Thrones. Μπορεί λοιπόν στο GoT να μας άφησε χρόνους, εδώ φαίνεται ότι δεν έχει κανέναν απολύτως σκοπό να πεθάνει (thank God). Πιο αρρενωπός, πιο γυμνασμένος και πιο μυστηριώδης από ποτέ, μιλάει με αυτή την απίθανη βαριά σκωτσέζικη προφορά που σε παρασύρει σε σκοτεινά μονοπάτια και σου διεγείρει το μυαλό και το είναι! Θες κι άλλα;

giphy 1

#2

Ο David Budd –ο ήρωας που ενσαρκώνει ο Richard- είναι βετεράνος πολέμου που τώρα αναλαμβάνει την ασφάλεια εξεχόντων προσωπικοτήτων. Του τυχαίνει λοιπόν η Υπουργός Εσωτερικών Julia Montague (Keeley Hawes) η οποία είναι αυστηρή, αιρετική και… σε τεράστιο κίνδυνο. Με λίγα λόγια το αγόρι δεν περνάει μία ήσυχη μέρα.

#3

Υπάρχει έρωτας ανάμεσα στον bodyguard και την Υπουργό και δεν είναι μόνο για ένα βράδυ. Τα παιδιά γίνονται sex buddies, και στο τέλος καταλήγουν να ερωτευτούν. Οι σκηνές είναι ρεαλιστικές και άκρως ερωτικές, ενώ η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους πρωταγωνιστές σε αφήνει παγερά αδιάφορη.

giphy 3

#4

Το αγόρι κυκλοφορεί αρκετά ημίγυμνο, με σκέτο το μπόξερ του και υπάρχει και πλάνο γυμνών οπισθίων…………. Σας παρακαλώ!!!

#5

Τιμήθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Αντρικού Ρόλου σε σειρά (και ταλαντούχος) ενώ γενικά το show ήταν υποψήφιο σε αρκετές κατηγορίες.

giphy 2

Φαντάζομαι σε έπεισα!