Πού θα βρεις πασχαλινά δώρα για όλους; Μα στα Public φυσικά

Ερμιόνη Σαρρή
Πού θα βρεις πασχαλινά δώρα για όλους; Μα στα Public φυσικά

Στην ερώτηση πώς θα βρω εύκολα και γρήγορα όλα τα φετινά πασχαλινά δώρα, εμείς απλά σου δίνουμε μία διεύθυνση. Αυτήν των Public.

Δώρα του Πάσχα. Στην σκέψη και μόνο αρχίζεις κάπως να μουδιάζεις. Αρχίζεις και υπολογίζεις πόσα χιλιόμετρα πρέπει να μετρήσεις για να προλάβεις να βρεις δώρα για τα βαφτιστήρια σου, την κολλητή σου, γονείς, αδέρφια, ανίψια,εεεε και… το έτερον ήμισυ. Είναι και αυτό το drone που κοιτάζει και ξανακοιτάει τις τελευταίες ημέρες σα να σου στέλνει το δικό του μήνυμα. Να τον αγνοήσεις; Φυσικά και όχι!

Τα χιλιόμετρα που σου γράψαμε παραπάνω, εγώ και η Νάνσυ τα εκμηδενίσαμε φτάνοντας απλά στην είσοδο των Public Stores. Μπορεί η λίστα μας να είχε δεκάδες διαφορετικά αντικείμενα (λαμπάδες, παιχνίδια, βιβλία, gadgets, φωτογραφικές μηχανές, drones….) και για αυτό στους διαδρόμους του καταστήματος να χώρισαν οι δρόμοι μας αλλά ο προορισμός ήταν ένας. Φτάσαμε και οι δύο μας στο ταμείο των Public γεμάτες χαρά, ικανοποίηση και μερικά δωράκια ακόμη και για εμάς. Πώς να αντισταθούμε άλλωστε; Κρατώντας, λοιπόν, από το ένα χέρι το πασχαλινό μου αβγό με την Barbie (η Barbie δεν κοιτά ηλικίες) και από την άλλη τη φετινή μου λαμπάδα σου εύχομαι… καλά ψώνια!



Για περισσότερες πασχαλινές επιλογές μπείτε στο https://www.public.gr/cat/pasxalina/?from=homepageHeader