Brad Pitt: Οι 10 πιο σέξι στιγμές του ωραιότερου άντρα στο Hollywood

Γωγώ Φούντα
Brad Pitt: Οι 10 πιο σέξι στιγμές του ωραιότερου άντρα στο Hollywood

To πιο σέξι αρσενικό της βιομηχανίας όσο μεγαλώνει ομορφαίνει!

Αν η ταινία των ημερών είναι το Once Upon a Time in Hollywood, τότε ο άνθρωπος των ημερών είναι σίγουρα ο Brad Pitt. Όχι ότι βρέθηκε και ποτέ του στο περιθώριο, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Hollywood, αλλά φέτος, στα 55 του, είναι μάλλον η χρονιά του!

Σε περίπτωση που το 55 σε σοκάρει, σου δηλώνω ορθά κοφτά ότι το ωραιότερο αρσενικό του σινεμά, και ένα από τα πιο σέξι ever (μαζί με Marlon και μερικούς άλλους) οδεύει ολοταχώς προς τα 60, στην ταινία του Tarantino έχει shirtless σκηνή όπου μαστορεύει σε μία σκεπή και είναι αναμφίβολα… μπουκιά και συχώριο!

Το πολυπληθές επιτελείο του Queen.gr μη μπορώντας να αγνοήσει την ομορφιά του ανθρώπου αυτού, και την ικανότητά του να δείχνει ζουμερός και ακαταμάχητος, ενώ έχει την ηλικία του μπαμπά μας, τα έβαλε κάτω και κατέληξε στις 10 πιο σέξι στιγμές του απόλυτου αρσενικού στην κινηματογραφική του καριέρα. Πάρε βαθιά ανάσα, πάρε και λίγο αιθέρα να σου βρίσκεται γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστεί, και πάμε!

Ξεκινάμε με το Thelma & Louise. H ταινία που έκανε διάσημο τον Brad και ανάγκασε τις γυναίκες του πλανήτη να ψάχνουν με μανία το πραγματικό όνομα του νεαρού JD ο οποίος ξελογιάζει την Geena Davis (Thelma) με το υπέροχο πρόσωπό του και το συγκλονιστικό του κορμί. Ο Brad τότε ήταν 28 ετών και όλα έδειχναν ότι θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές του γυναικείου πληθυσμού. Πάρτε μία γεύση γιατί αξίζει.



Συνεχίζουμε με το Legends of the Fall ή θρύλοι του πάθους όπως μάλλον το ξέρεις καλύτερα. Τρία αδέρφια ερωτεύονται την ίδια γυναίκα. Προηγείται ο μικρότερος που σκοτώνεται, καταλήγει με τον μεγαλύτερο αλλά ο μεσαίος…. Ο μεσαίος ο αδερφός είναι ο Brad που υποδύεται τον ιδιόρρυθμο πλην πανέμορφο γελαδάρη που γοητεύει την κουνιάδα του-προφανώς-αλλά την παρατάει για να πάει να βρει τον αδερφό του στον πόλεμο. Ένα θα σου πω: Ο Brad πάνω σε άλογο.



Το Interview with a Vampire, ήταν μία ιδιαίτερη ταινία αλλά μεγάλο hit στα ‘90s. Ήταν επίσης και η ταινία που συνυπήρξε ο Βrad, o Tom Cruise και ο Antonio Banderas (σας παρακαλώ). Όλα τα παιδιά βρικόλακες με τον Tom να υποδύεται τον Lestat τον δημιουργό ουσιαστικά του Brad (Louis). Το highlight της ταινίας είναι το φιλί της 12χρονης τότε Κirsten Dunst στον Brad. Δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο τυχερή ήταν…



Στο Seven, το αγόρι μας είναι πια star. Υποδύεται τον νεαρό αστυνομικό που αναλαμβάνει μαζί με τον συνεργάτη του Morgan Freeman να λύσουν μία σειρά μυστηριωδών φόνων. Κοντοκουρεμένος, βλοσυρός και σύζυγος της Gwyneth Paltrow με την οποία είχε και σχέση στην πραγματικότητα (όλοι το θυμόμαστε αυτό). Το τέλος δεν ήταν καλό για τον Brad αλλά καθόλου δεν μας ένοιαξε. Μας αρκούσε απλά να τον χαζεύουμε.



Στο Meet Joe Black, έχει ξανθιά ανταύγεια, και φοράει μαύρα. Υποδύεται τον Χάρο δημιουργώντας μία… εντελώς λανθασμένη άποψη για την έννοια αυτή. Ο Χάρος όμως έχει και αισθήματα μιας και ερωτεύεται την κόρη του ανθρώπου που έχει πάει να… πάρει. Εντάξει όλο αυτό ήταν κάπως μπερδεμένο αλλά τα κοντινά του Brad στην ταινία αυτή, είναι ό, τι καλύτερο μετά το σουβλάκι με πίτα. Ίσως και πριν!



Συνεχίζουμε με το Seven Years in Tibet όπου ο Brad υποδύεται τον Αυστριακό Heinrich Harrer ο οποίος αιχμαλωτίζεται μαζί με τον συνεργάτη του κατά τη διάρκεια του B’ Παγκοσμίου Πολέμου και εξορίζεται στο Θιβέτ. Εκεί όπως καταλαβαίνεις ζει περίεργες καταστάσεις και ανακαλύπτει τον εαυτό του. Και εδώ έχει πετάξει ξανθιά ανταύγεια που του πάει τρέλα, ενώ σε μία σκηνή κλαίει και μας σπαράζει την καρδιά. Αυτά…



Και έρχεται το ακριβοθώρητο Fight Club. Μία ταινία που αμφισβητήθηκε και στη συνέχεια αποθεώθηκε. Ουσιαστικά υποδύθηκε κάποιον που δεν υπήρχε-εντάξει και η ομορφιά του δεν υπάρχει οπότε όλα ok-, τον Tyler Durden ο οποίος ήταν το alter ego του Edward Norton, του οποίου δεν μαθαίνουμε και ποτέ το όνομα. Τελοσπάντων η ταινία είναι πολύ καλή και ο Brad παίζει ξύλο ημίγυμνος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Αυτά…



Και μετά το Fight Club έρχεται το Troy. Οικεία η ιστορία μιας και περιγράφει τον Τρωικό Πόλεμο μέσα από την Ιλιάδα του Ομήρου. Ο Brad φυσικά και υποδύεται τον Αχιλλέα, τον υπέρτατο πολεμιστή, τον αθάνατο τον υπερφυσικά όμορφο και γυμνασμένο, ο οποίος τυγχάνει να έχει αδύναμη φτέρνα. Η ταινία ήταν κακή, είχε ανακρίβειες-δεν μπήκε ποτέ στον Δούρειο ίππο ο Αχιλλέας καθώς είχε πεθάνει νωρίτερα αλλά ποιος κόβει τον Brad όταν η ταινία έχει γεμάτο 20λεπτο ακόμη;-αλλά οι γυμνές σκηνές του Brad (βασικά όλες οι σκηνές του Brad) ήταν μία γροθιά στην μιζέρια και την ματαιότητα της ύπαρξης.



Το Mr & Mrs Smith είναι ειδικός σταθμός στην καριέρα του Brad γιατί εκεί γνώρισε την Angelina Jolie με την οποία απάτησε την Jennifer Aniston, δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του Hollywood. Η Aniston έγινε η εθνική απατημένη, και σύσσωμος ο πλανήτης παρακολουθούσε τα δύο ωραιότερα πλάσματα του σινεμά να ερωτοτροπούν και να παλεύουν. Στο σημείο αυτό χρειαζόμαστε νερό.



Και αφού για κάποιο λόγο είχε σταματήσει τις σέξι εμφανίσεις σε ταινίες, ήρθε τώρα το Once Upon a Time in Hollywood και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους! Καλή σας απόλαυση.