Το Ημερολόγιο: Δεν σου πάει το μυαλό ποια ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο της Mc Adams

Πατούλια Κατερίνα
Το Ημερολόγιο: Δεν σου πάει το μυαλό ποια ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο της Mc Adams

Μια αναπάντεχη αποκάλυψη

Ένα καινούργιο βιβλίο, έχει φέρει στο φως μια σειρά αποκαλύψεων, Βλέπεις, αν έχεις ταυτιστεί με την Rachel McAdams και τον Ryan Gosling ως κινηματογραφικό ζευγάρι, στο θρυλικό πια Ημερολόγιο, αξίζει να σου πούμε πως άλλη προοριζόταν να είναι η πρωταγωνίστρια.

«Ήξερα ακριβώς τι θα συμβεί με την ταινία, όταν διάβασα το σενάριο αλλά το απέρριψα γιατί δεν συζητούσαν καν την αποφυγή της σκηνής σεξ. Και θα έπρεπε να την κάνω με τον Ryan Gosling από όλους τους ανθρώπους».

Και αναρωτιέσαι εσύ γιατί να μην θέλει μια ηθοποιός να συνεργαστεί με τον single τότε Gosling και να γυρίσει μια ερωτική σκηνή μαζί του; Στο ίδιο βιβλίο αποκαλύπτεται πως οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί μικροί στο Mickey Mouse Club στη δεκαετία του 90 και είχε συμβεί και μια παρεξήγηση μεταξύ τους.



Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως κατέληξε να δει το Notebook σε μια πτήση, τη στιγμή που ανακοίνωνε τον χωρισμό της από τον τότε σύζυγό της Nick Lachey και εξήγησε.

«Είδα την πιο ρομαντική ταινία στον κόσμο την στιγμή που άφηνα τον σύζυγό μου. Η ταινία ήταν σε κάθε οθόνη κι εγώ ευχόμουν να βρω μια τέτοια μεγάλη αγάπη που να κρατήσει για πάντα».

Για ποια μιλάμε;