Ο Σημαδεμένος ετοιμάζεται για reboot κι αυτές είναι οι νέες πληροφορίες

Ο Σημαδεμένος ετοιμάζεται για reboot κι αυτές είναι οι νέες πληροφορίες

Μία από τις πιο εικονικές ταινίες του Hollywood επιστρέφει.

Το Hollywood συνηθίζει να τιμάει τις δοκιμασμένες του συνταγές. Και γιατί να μην το κάνει, άλλωστε; Υπάρχουν ταινίες που δεν έχουν κάνει απλώς τεράστια εμπορική επιτυχία, αλλά με το πέρασμα των χρόνων μπήκαν στον τομέα των ιστορικών του κινηματογράφου. Αυτών που τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι παραγωγοί στη συνέχεια για έμπνευση για τα μελλοντικά τους δημιουργήματα.

Μία από αυτές τις ταινίες ετοιμάζεται να υποδεχτεί το reboot της κι έχει βάλει το κινηματογραφικό κοινό σε μεγάλη περιέργεια. Μιλάμε για το Scarface -Ο Σημαδεμένος- που πολλοί από εμάς είχαμε συνδέσει στο μυαλό μας με τον εξαιρετικό Al Pacino το 1983.




Το συγκεκριμένο reboot συζητείται εδώ και πολλά χρόνια, όμως, τώρα φαίνεται ότι οι διαδικασίες έχουν ενεργοποιηθεί ορίζοντας, μάλιστα, τον Luca Guadagnino, που είχε αναλάβει το Call Me By Your Name, ως τον σκηνοθέτη της. Η καρέκλα του σεναριογράφου, όμως, θα είναι διπλή, αφού αυτό το κομμάτι έχουν επωμιστεί τα αδέρφια Coen (Fargo, The Big Lebowski, No Country for Old Men).

Η Universal έχει αναλάβει ξανά την ταινία, όπως συνέβη και το 1983, ενώ ακόμη δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον Tony Montana ή με κάποιον από τους υπόλοιπους χαρακτήρες της ταινίας.

Αναμένουμε περισσότερα.