The Crown: Οι φωτογραφίες της 4ης σεζόν ήρθαν, αλλά όλοι κοιτάνε την Diana

Νατάσσα Σχοινά
The Crown: Οι φωτογραφίες της 4ης σεζόν ήρθαν, αλλά όλοι κοιτάνε την Diana

Τώρα, θα ανυπομονείς περισσότερο για τον Νοέμβριο.

Δεν υπάρχει fan της βασιλικής οικογένειας που να ξεκίνησε να βλέπει The Crown και να απογοητεύτηκε. Ακόμα κι αυτοί που δεν είναι, δηλαδή, μπήκαν στη διαδικασία να ασχοληθούν με τους royals και την παρουσίασή τους μέσα από την τηλεοπτική σειρά. Η παραγωγή είναι κάτι πέρα από ποιοτική κι αυτό έχει να κάνει με ό,τι σχετίζεται με αυτή, από τους εξαιρετικούς ηθοποιούς μέχρι την παραμικρή υποψία μουσικής που «ντύνει» κάποια σκηνή.

Η σειρά πάει τόσο καλά που ξέρουμε ότι πρόκειται να έχει άλλες δύο σεζόν -πέρα από αυτήν που έρχεται- για να συνεχίσει με την αφήγηση των γεγονότων της ζωής της βασιλικής οικογένειας και στην παρούσα φάση βρισκόμαστε εν αναμονή του 4ου κύκλου. Αυτός θα φιλοξενήσει την εμφάνιση δύο πολύ μεγάλων προσωπικοτήτων, για τα οποία το κοινό ανυπομονούσε: την πριγκίπισσα Diana και τη Margaret Thatcher.

Όλοι οι υπόλοιποι φυσικά και επιστρέφουν στους ρόλους τους και, όπως όλα δείχνουν, η 15η Νοεμβρίου θα είναι μία μέρα που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα συντονιστούν για να δουν τη συνέχεια των γεγονότων.

Μέχρι τότε, ωστόσο, οι φωτογραφίες από τις σκηνές και οτιδήποτε promo δημοσιεύεται μπορεί να μας δώσει μία πολύ καλή ιδέα των όσων πρόκειται να έρθουν στις οθόνες μας.

Δες περισσότερα στη συνέχεια.