Το Toy Boy επιστρέφει με δεύτερη σεζόν και πρωταγωνιστή έκπληξη

Το Toy Boy επιστρέφει με δεύτερη σεζόν και πρωταγωνιστή έκπληξη

Που γνώρισες και λάτρεψες μέσα από το Netflix.

Η πρώτη καραντίνα που περάσαμε την περασμένη άνοιξη ήταν δύσκολη και μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας. Κανείς μας δεν περίμενε και δεν προέβλεψε αυτό που θα ερχόταν όταν στις 11 Μαρτίου ο ΠΟΥ κήρυξε τον κορονοϊό ως πανδημία. Κλεισμένοι στο σπίτι λοιπόν όλοι βρήκαμε στήριξη σε διάφορες ασχολίες οι οποίες δεν απαιτούσαν να βγούμε σε εξωτερικό χώρο.

Και αν κάτι μας στάθηκε περισσότερο στη διάρκεια της καραντίνας, αυτό ήταν το Netflix και το πλήθος σειρών και ταινιών που είδαμε. Μία από αυτές που έκανε ιδιαίτερο γκελ στο κοινό ήταν το Toy Boy. Ο Hugo Beltran (Jesus Mosquera) είναι ένας –κούκλος- νεαρός striper, ο οποίος καταλήγει να «φάει» ποινή 15 χρόνων φυλάκισης, για τον φόνο του συζύγου της -ας την πούμε- συντρόφου του. Η δικηγορική εταιρεία της Μάλαγα, Duarte y Asociados που έχει τα γραφεία της στην πόλη Μαρμπέγια, αναθέτει στη νεαρή δικηγόρο Triana Marin την υπεράσπιση του Hugo Beltran, προκειμένου να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος.

Το story εξελίσσεται με πολύ ενδιαφέρον και αφού φτάνουμε στο τέλος, συμβαίνει κάτι που μας αφήνει να υποθέσουμε πως ίσως υπάρξει και δεύτερη σεζόν. Και ευτυχώς υποθέσαμε σωστά γιατί το Toy Boy επιστρέφει με δεύτερη σεζόν και με έναν ηθοποιό έκπληξη.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες ποιος κούκλος ηθοποιός που γνώρισες επίσης μέσα από το Netflix έγινε μέλος του cast της δεύτερης σεζόν της ισπανικής σειράς.