Κορίτσια στον ήλιο! Τι κάνουν 2 editors του Queen στην Αθηναϊκή ριβιέρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κορίτσια στον ήλιο! Τι κάνουν 2 editors του Queen στην Αθηναϊκή ριβιέρα

Μια ημέρα #outoftheffice για δύο.

Μπορεί να μετράμε ήδη αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές ωστόσο το τελευταίο διάστημα η πίεση και οι καθημερινές υποχρεώσεις μας έχουν κατακλύσει. Οι ημέρες στο γραφείο κυλούν πολύ γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε όσο χρόνο θα θέλαμε για να πιούμε καφέ με τη διπλανή μας, να ανταλλάξουμε απόψεις-νέα ή να συζητήσουμε girly θέματα. Η δουλειά ωστόσο είναι ο χώρος όπου περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μας. Οπότε, αποτελεί αναμφίβολα ένα χώρο που μπορείς να κάνεις φιλίες. Οι σχέσεις μάλιστα στο γραφείο επηρεάζουν άμεσα την ευεξία σου και δεν το λέω εγώ αλλά όλες οι έρευνες.



Τόσο κοντά άλλα παράλληλα τόσο μακριά..

Κάπου εδώ να πω ότι η Μαρία, η beauty editor του Queen.gr είναι το κορίτσι στον διπλανό υπολογιστή τον τελευταίο 1.5 χρόνο. Μπορεί να καλημερίζει η μία την άλλη καθημερινά και να βρισκόμαστε μαζί στα meetings, να ακολουθεί η μία την άλλη στο Instagram όμως αυτό δεν αρκεί για να έρθουμε πιο κοντά. Λίγο η καραντίνα, λίγο η δουλειά (που δεν τελειώνει ποτέ) συνέβαλαν στο να μην μπορέσουμε να κάνουμε bonding, να τα πούμε λίγο εκτός δουλειάς βρε παιδί μου, σαν γυναίκες, σαν συνάδελφοι...

Πάμε παραλία ξανά: Τα dos and don'ts για να μείνει ευχαριστημένη όλη η παρέα

Πριν λίγες ημέρες ένα e-mail στάθηκε η αφορμή για να περάσουμε μια τέλεια ημέρα στην Αθηναϊκή ριβιέρα. Καλεσμένες σε ένα beauty event (εννοείται πως αποδεχθήκαμε asap την πρόσκληση) δεχθήκαμε τη απόλυτη περιποίηση μαλλιών, ήπιαμε κοκτέιλς, κάναμε ηλιοθεραπεία, gossip και απολαύσαμε μια ηλιόλουστη ημέρα μακριά από το γραφείο και τον υπολογιστή. Είναι πολύ ωραίο feeling να κάνεις έστω και για λίγο διακοπές στην πόλη σου, να αδειάζεις το μυαλό σου και να διασκεδάζεις με μια νέα φίλη. Μαρία σε ευχαριστώ!

Δεν σου αποκαλύπτω όμως άλλες λεπτομέρειες, ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό ;)

Φεύγεις τριήμερο στο νησί; Κάνε κλικ εδώ για να βρεις όλα τα tips ου θα σε σώσουν από το κρύο στο πλοίο.

Stay tuned...



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα κλικς από την off duty εξόρμησή μας.