Ο George R. R. Martin απογοητεύτηκε από τη σειρά του Game of Thrones

Νατάσσα Σχοινά
Ο George R. R. Martin απογοητεύτηκε από τη σειρά του Game of Thrones

Ο συγγραφέας παραδέχτηκε αυτό που όλοι σκεφτόμαστε λίγο ή πολύ για τη σειρά.

Ο τηλεοπτικός κόσμος είναι φτωχότερος μετά το τέλος του Game of Thrones. Ή τουλάχιστον έτσι ακριβώς νιώθεις αν ήσουν φαν της σειράς και του ευρύτερου σύμπαντος που δημιούργησε ο George R. R. Martin.

Δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω την τελευταία σεζόν. Το θέμα έχει συζητηθεί τόσο σε όλον τον πλανήτη που όλοι έχουν μία ιστορία τσακωμών μέσα στην παρέα τους να διηγηθούν.



Το άδοξο τέλος του Game of Thrones

Το πώς κατέληξαν έτσι τα πράγματα είναι απορία όλων. Μία σειρά που έκανε ανθρώπους από όλον τον κόσμο να συντονίζονται σε μία συγκεκριμένη ημέρα κάθε εβδομάδα και οι εξελίξεις της να αποτελούν το hot θέμα για τις επόμενες μέρες.

Αναμενόμενα, πολλοί έκαναν τις δικές τους υποθέσεις σχετικά με το τι μπορεί να έφταιξε και η 8η σεζόν να εξελίχθηκε σε μία περισσότερο εμπορική, εκδοχή σαπουνόπερας. Λιγότερο κοντά στο ποιοτικό, επικό της στοιχείο.

Το «Βουνό» του Game of Thrones έχασε 50 κιλά και μας δείχνει το before & after

Benioff και Weiss σε solo διάθεση

Ο Martin δεν πρόλαβε να τελειώσει το τελευταίο του βιβλίο, ώστε οι παραγωγοί να βασιστούν στη δική του προσέγγιση. Είχαν κάποιες γραμμές, αλλά χωρίς ο ίδιος να έχει το τελικό draft του Winds of Winter, δεν προξενεί απορία που ο David Benioff και ο D. B. Weiss παρέκκλιναν αρκετά.

***Game of Thrones Prequel***: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς!

Μέσα στην καραντίνα, ωστόσο, ο συγγραφέας είπε ότι κλειδώθηκε στην καμπίνα του και προχώρησε πολύ την ιστορία. Οπότε, οι ελπίδες όλων εναπόκεινται στο να αποδοθεί δικαιοσύνη στους χαρακτήρες μέσω του αρχικού του εμπνευστή.



Η δήλωση του Martin για τη σειρά

Ο Martin, όμως, ήρθε τώρα να δηλώσει κάτι που μάλλον θα σε βρει σύμφωνη. Σε συνέντευξή του στο PBS είπε ότι ευχόταν να είχε προλάβει τη σειρά #FeelYouMartin!

«Κοιτάζοντας πίσω, εύχομαι να ήμουν μπροστά με τα βιβλία. Το μεγαλύτερο θέμα εκεί ήταν ότι, όταν άρχισαν τη σειρά, είχα 4 βιβλία ήδη τυπωμένα και το 5ο κυκλοφόρησε με το που βγήκε η σειρά στον αέρα το 2011. Είχα προβάδισμα 5 βιβλίων και αυτά είναι γιγάντια βιβλία, όπως ξέρετε. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα με προλάβαιναν, αλλά το έκαναν. Με πρόλαβαν και με ξεπέρασαν»