Μαρία Σάκκαρη: Τα γενέθλια, το εθνόσημο στη φανέλα και η μάχη για την πρόκριση

Μαρία Σάκκαρη: Τα γενέθλια, το εθνόσημο στη φανέλα και η μάχη για την πρόκριση

Η μάχη της Σάκκαρη και ο πόλεμος στο Twitter.

Πριν δύο ημέρες, η Μαρία Σάκκαρη, έγινε 26 ετών και γιόρτασε αυτά τα ξεχωριστά της γενέθλια στο μακρινό Τόκιο όπου και αγωνίζεται για ένα μετάλλιο.

Η Μαρία Σάκκαρη εκπροσωπεί για πρώτη φορά την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στους «16» του τουρνουά και αυτή την ώρα αντιμετωπίζει την Ελίνα Σβιτολίνα για μία θέση στους ημιτελικούς.

Την ίδια στιγμή, μάχη δίνεται και στο Twitter για τη Σάκκαρη, με το όνομα της νεαρής αθλήτριας να είναι πρώτο trend ενώ έχουν ήδη γραφτεί πάνω από 3000 tweets.

Μαρία Σάκκαρη: Μας συστήνει την οικογένειά της (photo)

Βέβαια, δεν γίναμε ξαφνικά φίλοι του τένις, μιας και το όνομα της αθλήτριάς μας μονοπωλεί για δύο ακόμα λόγους το Twitter.

Η φανέλα με το εθνόσημο!

Πολύς ντόρος έγινε για την ύπαρξη μόνο του χορηγού στη μπλούζα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στους αγώνες που δίνουν στο Τόκιο. Η Σάκκαρη αγωνίζεται σήμερα για πρώτη φορά φορώντας στη μπλούζα της και το εθνόσημο.

Το tweet για την προσωπική ζωή της Σάκκαρη

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο Twitter και για έναν ακόμα λόγο, την προσωπική σχέση της τενίστριας με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον γιο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πριν δύο ημέρες, ο νεαρός γιος του Πρωθυπουργού είχε στείλει τις ευχές του στη Μαρία για τα γενέθλιά της από τα social media.

mitsotakis

Η σχέση των δύο νέων παιδιών έχει μπει στο στόχαστρο και ένα tweet της Άννας Ελεφάντη, ηθοποιού και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μέχρι και τον πρωθυπουργό να αντιδράσει.

Το σχόλιο της Ελεφάντη ήταν το εξής:

«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

Η ηθοποιός συνέχισε με σχόλιο αυτού του είδους να βομβαρδίζει τον λογαριασμό της στο Twitter.




Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν άμεση και την μοιράστηκε στο προφίλ του στο Facebook και ο γιος του Κωνσταντίνος.