Θάνατος στο πρώτο επεισόδιο του reboot του Sex and the City και δεν είναι η Samantha Jones

Πατούλια Κατερίνα
Θάνατος στο πρώτο επεισόδιο του reboot του Sex and the City και δεν είναι η Samantha Jones

Kακά μαντάτα για το Just Like that.

Το reboot του Sex and the City, And just like that, συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματά του στη Νέα Υόρκη και οι fans της σειράς ανυπομονούν για την επιστροφή της Carrie και των κολλητών της στο HBO Max μέσα στο 2022.


https://www.instagram.com/p/CJ4dttlDOi7

Τα αρχικά spoilers ήθελαν την Carrie Bradshaw και τον Mr. Big να έχουν χωρίσει.

Για την ακρίβεια, οι δυο τους βρίσκονται στη μέση ενός πολύ πικρού και δύσκολου διαζυγίου λόγω οικονομικών διαφορών με την Carrie (aka Sarah Jessica Parker) να θρηνεί για το διαζύγιο με τον Mr. Big- τον οποίο υποδύεται ο Chris North- και να προσπαθεί να βρει παρηγοριά στις φίλες της.

Οι νέες εικόνες και η κηδεία:

Οι φωτογραφίες από τα επεισόδια που γυρίζονται αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνουν έναν θάνατο πολύ σημαντικό στο πρώτο κιόλας επεισόδιο. Οι fans απαιτούν να μάθουν ποιος έχει πεθάνει και τα σενάρια είναι δύο και πολύ συγκεκριμένα.Sex and The City: Επιστρέφει η Kim Cattrall και ετοιμάζεται και δεύτερη σεζόν; Όλη η αλήθεια

Όταν τον Ιανουάριο του 2021 έγινε γνωστή η επιστροφή του Sex and the City με 10 επεισόδια, όλοι ξαφνιάστηκαν με την επιστροφή μόνο των τριών βασικών πρωταγωνιστριών. Από την παρέα της Sarah Jessica Parker έλειπε μόνο η Kim Cattrall. Μην πάει, όμως, ο νους σου στην Samantha! Οι σεναριογράφοι όχι μόνο δεν θέλουν να την σκοτώσουν αλλά δρομολογούν reunion στα επεισόδια του επόμενου κύκλου.

Ο θάνατος

Στο cast που θα επέστρεφε μαζί με τη Cynthia Nixon και την Kristin Davis ανακοινώθηκε και ο τηλεοπτικός και κινηματογραφικός Aidan, άκα John Corbett (έμαθες ότι παντρεύτηκε;) αλλά έλειπε το όνομα του Mr Big, Chris Noth.Τελικά, ο Noth εμφανίστηκε στα γυρίσματα και προστέθηκε τελευταία στιγμή στο cast.

Αυτή η εμφάνιση της τελευταίας στιγμής έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν πως ο Noth που δεν ήθελε να υποδυθεί ξανά τον Mr Big, επέστρεψε τελικά μόνο για ένα επεισόδιο και θα είναι αυτός που θα πεθάνει στο πρώτο επεισόδιο!


https://www.instagram.com/p/CR1iGRAgrEu

Υπήρξαν και κάποιες φήμες που ήθελαν νεκρό τον σύζυγο της Miranda, τον Steve αλλά δεν μας έπεισαν και πολύ. Ο θάνατος του αγαπημένου Mr Big άλλωστε εξηγεί και την επιστροφή της πρώην συζύγου του, Natasha Naginsky (aka Bridget Moynahan), η οποία θα συναντηθεί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο με την Carrie!

DPG Network