Sex and The City: Επιστρέφει η Kim Cattrall και ετοιμάζεται και δεύτερη σεζόν; Όλη η αλήθεια

Sex and The City: Επιστρέφει η Kim Cattrall και ετοιμάζεται και δεύτερη σεζόν; Όλη η αλήθεια

Πριν καλά-καλά προλάβει να προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του sequel «And Just Like That…», οι φήμες… οργιάζουν!

Μια από τις πιο θρυλικές σειρές, που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές στον πλανήτη, επιστρέφει στην HBO Max. Το «Sex And The City» έρχεται άκρως ανανεωμένο, με τίτλο «And Just Like That…», και μας μεταφέρει στη ζωή των πρωταγωνιστριών μετά τα 50 τους.

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι στο reboot θα δούμε τις Cynthia Nixon, Kristin Davis και Sarah Jessica Parker με την Kim Cattrall να μένει εκτός. Και η αλήθεια είναι πως αυτό ήταν ένα κακό νέο για αρχή.

Ωστόσο, σύμφωνα με φήμες, αυτό ίσως και να αλλάξει. Η Samantha Jones (aka Kim Cattrall) μπορεί να επιστρέψει!

Επιστρέφει και ο Mr Big στο νέο Sex and the City

Οι τελευταίες πληροφορίες για την Kim Cattrall

Σύμφωνα με την DailyMail, πηγή από την παραγωγή του «And Just Like That…» ανέφερε ότι το feedback και οι αντιδράσεις των θαυμαστριών στο reboot είναι πολύ θετικές με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να σκέφτονται να γυρίσουν περισσότερα από 10 επεισόδια, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Όχι μόνο, όμως! Η πηγή αποκάλυψε ότι είναι στα σκαριά και δεύτερη σεζόν, αλλά και ότι μπορεί να επιστρέψει η Kim Cattrall. «Η δεύτερη σεζόν θα ανακοινωθεί σύντομα από την HBO Max, ενώ η πόρτα είναι ανοιχτή για την Kim Cattrall, ώστε να επιστρέψει ως Samantha Jones», είπε η πηγή.

https://www.instagram.com/p/CJ4c3MDpU1f

Και συμπλήρωσε: «Σαφώς και υπήρξε μια ανησυχία ότι θα λείψει στον κόσμο η Kim. Για να ξέρουν, πάντως, οι fans της, η πόρτα είναι ανοικτή για εκείνη. Αν αλλάξει γνώμη, μπορεί να επιστρέψει. Οι γυναίκες την αγαπούν και την εκτιμούν και θα ήθελαν να την ξαναδούν στη νέα σειρά. Το όλο νόημά της είναι να δείξει ότι οι φιλίες εξελίσσονται και αλλάζουν με την πάροδο των χρόνων, επομένως η Kim είναι πάντα ευπρόσδεκτη».

Να σημειωθεί εδώ ότι η ίδια η Kim Cattrall σε πρόταση που της έγινε από την παραγωγή του «And Just Like That…» έδωσε αρνητική απάντηση.

Όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Το reboot του «Sex And The City», με τίτλο «And Just Like That», πρόκειται να προβληθεί από την HBO Max στα τέλη του 2021.

Στο revival επιστρέφουν οι τρεις φίλες, Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York Goldenblatt, αλλά και ο Aidan (aka John Corbett). Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο ηθοποιός, ο οποίος είχε ανακοινώσει πως θα τον δούμε σε αρκετά επεισόδια.



Στο «And Just Like That…» θα δούμε, επίσης, τον David Eigenberg, τον τηλεοπτικό και κινηματογραφικό Steve, τον αγαπημένο της Miranda και πατέρα του γιου της, αλλά και τον Mr.Big! Ναι ναι! O Chris Noth πείστηκε και θα επιστρέψει στον ρόλο που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Στη σειρά, ακόμη, επιστρέφουν ο κολλητός της Carrie, ο Stanford Blatch, όπως και ο Anthony Marantino, τους οποίους υποδύονται ο Willie Garson και ο Mario Cantone, αντίστοιχα.

Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, λένε ότι στη σειρά θα δούμε την Carrie Bradshaw και τον Mr. Big να έχουν χωρίσει.

Για να μάθεις κι άλλα spoiler πάτησε αυτό το link!

Cover photo: AP Images