Resident Evil: Welcome to Raccoon City - Οι πρώτες φωτογραφίες του Chris και της Claire είναι εδώ

Νατάσσα Σχοινά
Resident Evil: Welcome to Raccoon City - Οι πρώτες φωτογραφίες του Chris και της Claire είναι εδώ

Η νέα ταινία θα δικαιώσει τους λάτρεις του παιχνιδιού.

Με έξι ταινίες να έχουν κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες από το 2002 έως το 2016, το Resident Evil είναι ένα από τα πιο διάσημα franchise.

Οι παραγωγές άρχισαν δυναμικά με τη Milla Jovovich στα ηνία της πρωταγωνίστριας, όμως, ταινία με την ταινία το κοινό άρχισε να κάνει αρνητικές κριτικές στην παραγωγή.

Νέο look μετά από καιρό για πασίγνωστη ηθοποιό του Hollywood

Ο σκηνοθέτης Johannes Roberts, τώρα, ανέλαβε να δημιουργήσει μία ταινία που ουσιαστικά θέλει να θέσει νέες βάσεις στη διάσημη ιστορία τρόμου που θα έρθει στο προσκήνιο με τον τίτλο «Resident Evil: Welcome to Raccoon City».

Το cast της ταινίας

Το νέο cast θα απαρτίζεται από την Kaya Scodelario που θα υποδυθεί την Claire Redfield και τον Robbie Amell στον ρόλο του Chris. Τα θετικά νέα για όσους έχουν παίξει τα video games είναι πως η νέα ταινία βασίζεται περισσότερο σε αυτά. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το cast και τα μέλη της παραγωγής.

resident evil movie2

Στους υπόλοιπους ρόλους: Η Hannah John-Kamen θα υποδυθεί την Jill Valentine, ο Avan Jogia τον Leon S. Kennedy, ο Tom Hopper τον Albert Wesker και η Lily Gao την Ada Wong.

Η υπόθεση

Ο Chris Redfield και η ομάδα του πηγαίνουν να εξερευνήσουν στην έπαυλη Spencer, όμως, τα ίχνη τους εξαφανίζονται. Τότε, η αγαπημένη του αδερφή, Claire, τον αναζητά βιώνοντας στην πορεία κάθε φρικιαστική και απόκοσμη κατάσταση.

resident evil movie

Πότε θα κυκλοφορήσει

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 -κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Νοέμβριο-, οπότε η SONY που την έχει αναλάβει δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες για να βάλει το κοινό στο κλίμα.