Η ζωή της Céline Dion γίνεται ταινία - Η συμμετοχή της star αποτελεί έκπληξη

Νατάσσα Σχοινά
Η ζωή της Céline Dion γίνεται ταινία - Η συμμετοχή της star αποτελεί έκπληξη

Η ζωή και η καριέρα της Dion ετοιμάζονται να μεταφερθούν στον κόσμο του κινηματογράφου.

Το πράσινο φως πήρε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Céline Dion. Η τραγουδίστρια έχει συμφωνήσει με την παραγωγή και, σύμφωνα με την Sony Music Entertainment, έχουν ήδη αρχίσει οι διαδικασίες. Η προτεινόμενη για Oscar Irene Taylor έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, κάτι που από μόνο του δημιουργεί υψηλές προσδοκίες.

«Το ντοκιμαντέρ θα λειτουργήσει ως χαρακτηριστικό για μία από τις πιο άμεσα αναγνωρίσιμες, ευρέως αξιοσέβαστες και επιτυχημένες καλλιτέχνιδες στην ιστορία της pop μουσικής με την πλήρη συμμετοχή και στήριξη της Dion», ανακοινώθηκε μέσα από δελτίο τύπου.

celine dion documentary6

Η Celine Dion φόρεσε το πιο εκκεντρικό print που θα δούμε φέτος την άνοιξη

Η αγάπη για τους θαυμαστές της

https://www.instagram.com/p/CMUp1_YHV-o

Η Dion πάντα ήταν «ανοιχτή» με τους θαυμαστές της και ακόμα και στον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται τακτικά περιεχόμενο για να ενημερώσει σχετικά με τα της ζωής της. Τα επαγγελματικά της πάντα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, όμως, μέσα από τα caption και τους σχολιασμούς που κάνει διαφαίνονται και στοιχεία του χαρακτήρα της, όπως το χιούμορ.




Η καριέρα της Dion

Η Céline Dion έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλον τον κόσμο, έχει αναδειχθεί νικήτρια σε πέντε βραβεία Grammy, 12 World Music Awards, 7 Billboard Music Awards, 6 American Music Awards, 20 Juno Awards, και πολλά άλλα.

«Το να κάνω αυτό το ταξίδι με μία θρυλική καλλιτέχνιδα, όπως η Céline Dion, είναι μία καταπληκτική ευκαιρία για εμένα ως δημιουργό ταινιών. Το να έχω πρόσβαση στο να εξετάσω τη ζωή της και την απαράμιλλη καριέρα της θα μου επιτρέψει να δημιουργήσω ένα πολυπρόσωπο πορτραίτο μίας εικονικής, παγκόσμιας superstar, κάτι το οποίο ανυπομονώ να μοιραστώ με τον κόσμο», είπε η Taylor.

celine dion documentary5

Οι γιοι της Celine Dion μεγάλωσαν και ποζάρουν μαζί με τη μαμά τους

Όπως είπε και η τραγουδίστρια, η ταινία θα δείξει μία πλευρά του εαυτού της που το κοινό δεν έχει ξαναδεί.

Προς το παρόν, η ταινία δεν έχει όνομα ούτε και ημερομηνία κυκλοφορίας.