Βαριέσαι πολύ; Τα 10 πράγματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση αμέσως

Μαρία Ροδίτη
Βαριέσαι πολύ; Τα 10 πράγματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση αμέσως

Ο καναπές και το scrolling στο Instagram δεν θα σε βοηθήσουν να βάλεις τέλος στη βαρεμάρα.

Ο καιρός είναι μουντός, οι βροχές και οι καταιγίδες είναι προ των πυλών κι εσένα… σε έχει πιάσει μια βαρεμάρα δίχως προηγούμενο. Απόλυτα φυσιολογικό!

Όταν ο καιρός αλλάζει, όταν έρχεται το φθινόπωρο, όλες μας ερχόμαστε κάποια στιγμή αντιμέτωπες με τη βαρεμάρα και την ίδια στιγμή ο καναπές γίνεται ο καλύτερός μας φίλος. Δεν γίνεται να κρατήσει για πάντα αυτό, όμως!

Δεν είσαι σε καλό mood; 4 χόμπι που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Πόσο scroll στο Instagram;

Δεν είναι δυνατόν να κάθεσαι πέντε ολόκληρες ώρες να κάνεις scroll στο Instagram, επειδή βαριέσαι! Πόσα likes και πόσα σχόλια να κάνεις; Πόσο να ενημερωθείς για τα fashion trends από τις influencers;

via GIPHY

Αρκετά! Άσε που θα κουραστούν και τα μάτια σου από τις πολλές ώρες στο κινητό. Ώρα να σηκωθείς από την άνεση του καναπέ σου και να κάνεις δημιουργικά πράγματα.

Οι δραστηριότητες που θα σε κάνουν να σηκωθείς από τον καναπέ

#1 Ζωγραφική

Είχες να πιάσεις πινέλα και μαρκαδόρους από το σχολείο; Να, η ευκαιρία να βγάλεις προς τα έξω όλο το ταλέντο σου και να κάνεις κάτι δημιουργικό. Ακόμα κι αν τα χέρια σου δεν πιάνουν, δεν πειράζει. Ο χρόνος σου θα περάσει ευχάριστα χωρίς να το καταλάβεις.

#2 Ώρα για… καθαριότητα του μπάνιου

Βαρύ! Μπορώ να φανταστώ ότι έχεις βρει πολλές δικαιολογίες τις τελευταίες μέρες για να μην πλύνεις το μπάνιο και να μην κάνεις κάθε επιφάνεια να γυαλίσει. Τώρα που βαριέσαι, λοιπόν, μήπως ήρθε η στιγμή να τα κάνεις όλα αυτά; Ούτε που θα το καταλάβεις πότε πέρασε η ώρα και έκανες το μπάνιο σου… λαμπίκο.

#3 Αγόρασε και διάβασε μια εφημερίδα

Θα μου πεις… Βρισκόμαστε σε άλλη εποχή και μαθαίνουμε όλα τα νέα από το διαδίκτυο. Δεν θα διαφωνήσω. Γιατί, όμως, να μην έχεις σφαιρική άποψη για όλα και να δεις τι γράφουν σήμερα οι εφημερίδες.



#4 Φτιάξε μια playlist

Τόσο καιρό έψαχνες λίγο χρόνο να φτιάξεις μια playlist για το αυτοκίνητο! Να η ευκαιρία. Βρες τα τραγούδια που φτιάχνουν τη διάθεσή σου, άκουσέ τα και παράλληλα βάλε τα στην playlist που θα σε συντροφεύει όσο εσύ οδηγείς.

#5 Ντουλάπες calling

Βρισκόμαστε σε αυτήν τη μεταβατική εποχή που τα τιραντάκια πρέπει να… πάρουν πόδι από την ντουλάπα και τα jackets να βρουν τη θέση τους. Άντε! Ήρθε η στιγμή να φτιάξεις τις ντουλάπες σου.

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω κι άλλες ιδέες!