6 ανορθόδοξα πράγματα που κάνω μέσα στο αυτοκίνητο (μην τα δοκιμάσεις!)

Τσακιρίδου Χριστίνα
6 ανορθόδοξα πράγματα που κάνω μέσα στο αυτοκίνητο (μην τα δοκιμάσεις!)

Η απομυθοποίηση μιας νεαρής οδηγού μέσα από καθημερινά περιστατικά.

Καθημερινά περνάω το λιγότερο 2 ώρες της ημέρας μου μέσα στο αυτοκίνητο, κολλημένη στην κίνηση που σχηματίζεται στην Εθνική οδό αλλά και σε όλους τους δρόμους της πρωτεύουσας (αν οδηγείς, με νιώθεις είμαι σίγουρη!). Απίστευτο κι όμως αληθινό, πόσο μάλλον αν σκεφτείς ότι η απόσταση από το σπίτι μου μέχρι το γραφείο είναι μόλις 9 χιλιόμετρα. Μετά την καραντίνα τα πράγματα έχουν ξεφύγει αφού η πλειοψηφία αποφεύγει τα μέσα μαζικής μεταφοράς με αποτέλεσμα να δημιουργείται κομφούζιο τις ώρες που σχολάει ο κόσμος από τις εταιρίες.

Γυναίκα στο τιμόνι...

Αρχικά να σου πω ότι είμαι ενάντια στην θεωρία των ανδρών που υποστηρίζει ότι οι γυναίκες δεν οδηγούν καλά, έχουν μηδενικές γνώσεις του οδικού κώδικα κ.ο.κ. Ναι, σαφώς συναντώ καθημερινά πολλές που σίγουρα δεν αξίζουν βραβείο για τα skills τους στην οδήγηση, ωστόσο ας μην τους βάζουμε όλους -εν προκειμένω όλες- στο ίδιο τσουβάλι.

Για να λέμε βέβαια τα πράγματα ως έχουν, οι γυναίκες είμαστε λίγο πιο fun την ώρα της οδήγησης. Μην σου κάνει εντύπωση λοιπόν αν με δεις να βάζω κραγιόν όσο αναμένω το φανάρι ή προσπεράσεις και αντικρίσεις μια «τρελή» μελαχρινή που τραγουδά και χορεύει υπό τον ρυθμό της Dua Lipa.

sinithies1

5 συνήθειες που έκοψα και έγινε καλύτερη η ζωή μου

10 ανορθόδοξα πράγματα που κάνω μέσα στο αυτοκίνητο (ναι, χωρίς καμία ντροπή!)

via GIPHY

1) Βάζω κραγιόν, lip gloss κ.ά

Ναι, το κόκκινο φανάρι είναι η ιδανική στιγμή για να τσεκάρεις το μακιγιάζ σου, να συμπληρώσεις λίγο κραγιόν ή να διορθώσεις τυχόν ατέλειες.

2) Πιάνω τα μαλλιά μου αλογοουρά

Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα από τα να οδηγείς με 1 εκατομμύριο τσουλούφια στο πρόσωπό σου. Μια αλογοουρά είναι πάντα η λύση για να οδηγείς άνετα.

3) Χτενίζομαι

Μια χτένα έχει πάντα θέση στην πόρτα της οδηγού για τυχόν ενδεχόμενο.

4) Καθαρίζω τα χέρια μου με αντισηπτικό

Τα μαντηλάκια και το αντισηπτικό αποτελούν αναπόσπαστο item της γυναικείας τσάντας εν μέσω covid-19 και φυσικά βρίσκονται και μέσα στο αυτοκίνητό μου.

5) Aκούω μουσική

Το καλώδιο που συνδέει κινητό με ηχεία αυτοκινήτου είναι αναμφίβολα η αγαπημένη μου εφεύρεση. Δεν συνηθίζω να οδηγώ χωρίς μουσική αφού μου δίνει χαρά και κάνει κάθε διαδρομή ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

6) Τρώω

Πρωινό, δεκατιανό ή σνακ. Το φορτωμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας σε συνδυασμό με την κίνηση, μετατρέπουν το αυτοκίνητο σε εν κινήση κυλικείο. Ένα τοστ σε ταπεράκι, μια σαλάτα ή ένα γιαούρτι αποτελούν τις αγαπημένες μου διατροφικές επιλογές για το αυτοκίνητο. Υ

Υ.Γ Εννοείται πως σταματάω δεξιά στην άκρη του δρόμου με alarm για να απολαύσω το φαγητό μου.

Πηγή κεντρικής: pexels.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα πιο περίεργα (και αστεία) επαγγέλματα στον κόσμο

Θα ταξιδέψεις τα Χριστούγεννα; Δες τι πρέπει να οργανώνεις εν μέσω Covid