Jeremy Renner - Hawkeye: Το πρόβλημα υγείας που ενώνει τον ηθοποιό με τον ήρωα της Marvel

Νατάσσα Σχοινά
Jeremy Renner - Hawkeye: Το πρόβλημα υγείας που ενώνει τον ηθοποιό με τον ήρωα της Marvel

Ο ηθοποιός πίσω από τον Clint Barton μίλησε για ένα πολύ προσωπικό του πρόβλημα.

Τίμιος, δυναμικός, ηθικός. Ο Hawkeye (Jeremy Renner) είναι ένας από τους ήρωες της Marvel που βρίσκονται στην καρδιά του κοινού. Ράγισε, βέβαια, τις καρδιές μας διπλά στη συνειδητοποίηση του θανάτου της Black Widow για το πετράδι της ψυχής, μας συγκίνησε σε κάθε πλάνο με και χωρίς την οικογένειά του.

Αν και η Marvel αποφάσισε να βάλει τέλος στο ταξίδι αρκετών βασικών της χαρακτήρων, όπως ο Tony Stark, o Steve Rogers και η Natasha Romanoff, για τον Clint είχε άλλα σχέδια. Σε λίγες μέρες από σήμερα, κάνει πρεμιέρα μία σειρά αφιερωμένη σε εκείνον φέροντας το όνομά του.

Η Wakanda είναι επίσημα η νέα πρωτεύουσα της Γης της Marvel - Συγκίνηση για τον βασιλιά T'Challa

Στη σειρά, πέρα από τον Renner, θα εμφανιστεί η Florence Pugh στον ρόλο της Yelena Belova, η Alaqua Cox στον ρόλο της Echo, ο Fra Fee ως Clown και η Vera Farmiga ως Eleanor Bishop.



Η ταύτιση του Renner με τον Hawkeye

Η νέα σειρά για τον Hawkeye θα πραγματευτεί περισσότερο το πρόβλημα ακοής του ήρωα όπως αυτή παρουσιάζεται στα κόμικς. Με αφορμή αυτό, ο Renner αποκάλυψε πως νιώθει μία ταύτιση με τον χαρακτήρα του και χαίρεται πολύ που επιτέλους μπορεί να την εξερευνήσει τηλεοπτικά, αφού και ο ίδιος έχει προβλήματα ακοής.

Watching Jeremy Renner GIF by Leroy Patterson

Ο ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στον Brandon Davis του ComicBook, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πολλά από αυτά είναι στη ζωή μου. Απλώς ακούω με δυσκολία, οπότε δεν είμαι κουφός. Το βρήκα πολύ ωραίο, γιατί είναι, πάντα ήταν ένα μέρος του χαρακτήρα του Clint στα κόμικς και βρήκαμε έναν τρόπο να το μετατρέψουμε σε ένα ειλικρινές σημείο εισόδου για τη ζωή του και στο πώς επηρεάζει τη ζωή του. Και, τώρα, υπάρχει μία υπέροχη αδυναμία που έρχεται. Υπάρχουν πολλές συνδέσεις με άλλους χαρακτήρες εξαιτίας αυτού, με έναν αστείο τρόπο, με έναν αρνητικό τρόπο, με έναν θετικό τρόπο… Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον εκεί. Φοβερή δυναμική, ενδιαφέρουσα. Μερικές φορές ένα εμπόδιο, μερικές φορές ένα προσόν το να μην μπορείς να ακούσεις»

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου στο Disney+.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από την επερχόμενη σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Benedict Cumberbatch έπαθε τρεις φορές δηλητηρίαση νικοτίνης και μύριζε άσχημα για εβδομάδες

The Eternals: Εντυπωσιακή η Angelina Jolie στο νέο trailer - Η Thena αναλαμβάνει δράση!

Είσαι ψύχραιμη; Τώρα μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις την ασπίδα του Captain America!