Το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν Emily In Paris είναι εδώ - Επιτέλους ξεκολλάει από τον Gabriel!

Νατάσσα Σχοινά
Το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν Emily In Paris είναι εδώ - Επιτέλους ξεκολλάει από τον Gabriel!

Η Emily Cooper επιτέλους σε άλλο love story! Awkward η σχέση με την Camille...

Μία Αμερικανίδα στο Παρίσι. Και μόνο που το λες, ξέρεις ότι κάτι δε θα πάει καλά. Άλλη κουλτούρα, άλλη λογική, άλλες οι συνήθειες των ανθρώπων. Ποιος, όμως, δεν ονειρεύεται να μείνει στη μαγική Πόλη του Φωτός έστω και για λίγο καιρό και να ζήσει αυτό το παραμυθιακό σκηνικό που έχει να προσφέρει στους θαμώνες της; Η Emily Cooper (Lily Collins), πάντως, με αυτήν τη λογική ξεκίνησε. Οδηγήθηκε στο 5ο Διαμέρισμα και στην Place de l’Estrapade και κάθε πρωί βρισκόταν στην εταιρεία Savoir για να αναλάβει και να απογειώσει τα social media της -στην πορεία εκτόξευσε και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram-.

Όταν είσαι, βέβαια, στο Παρίσι, ο έρωτας έρχεται στο κατώφλι σου. Όπως και ήρθε σε αυτό της Emily, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού ο Gabriel είναι ο σύντροφος της φίλης της. Για να μη θυμηθούμε και το τέλος της πρώτης σεζόν που μας άφησε σε μία ερωτική σκηνή μεταξύ Emily και Gabriel και τον ίδιο τελικά να αποφασίζει να μείνει στην πόλη. Μετά από αυτά, τι θα γίνει στη δεύτερη σεζόν;

Lily Collins Netflix GIF by Mashable

Το τρέιλερ της 2ης σεζόν Emily In Paris



Το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν της σειράς έφτασε και προμηνύει πως ακόμα περισσότερα ευτράπελα αναμένονται να συμβούν. Σε μία σκηνή, η Emily κάθεται στο ίδιο τραπέζι με την Camille, η οποία υποψιάζεται ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την παραμονή του στο Παρίσι. Άουτς!

Emily In Paris: Τα outfits της νέας σεζόν θα μεταμορφώσουν το στυλ σου - Το απόλυτο fashion icon!

Η Emily φαίνεται ακόμη διχασμένη σχετικά με το τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Η έλξη που νιώθει για τον Gabriel δεν κρύβεται, αλλά δε θέλει να πληγώσει την Camille -βέβαια, το έχει ήδη κάνει στο τέλος της πρώτης σεζόν, οπότε δύσκολα μπορεί να το μαζέψει τώρα-.



Σε επόμενο πλάνο του τρέιλερ, η Emily εμφανίζεται με νέο σύντροφο, τον Alfie -που υποδύεται ο ηθοποιός Lucien Laviscount, οπότε μάλλον κάποια στιγμή αποφασίζει να αφαιρέσει τον εαυτό της από το τρίγωνο με τον Gabriel και την Camille. Ωστόσο, το κατά πόσο θα παραμείνει πιστή στην απόφασή της είναι ένα άλλο θέμα.

emily in paris alfie

Ημερομηνία κυκλοφορίας της 2ης σεζόν Emily In Paris

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2021, στο ετήσιο, παγκόσμιο event του Netflix TUDUM ανακοινώθηκε ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κι όμως! Η Helen Mirren είναι η Golda Meir - Εντυπωσιακή η μεταμόρφωση στη Σιδηρά Κυρία του Ισραήλ

20 χρόνια Harry Potter: Έρχεται το reunion που όλοι ζητούσαν αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει!

Η Halle Berry σκηνοθέτης της Catwoman; Σπόντα για τις διακρίσεις στο Hollywood