Η Halle Berry σκηνοθέτης της Catwoman; Σπόντα για τις διακρίσεις στο Hollywood

Η Halle Berry σκηνοθέτης της Catwoman; Σπόντα για τις διακρίσεις στο Hollywood

H Halle Berry μιλάει ανοιχτά για την κατάσταση στο Hollywood και τις διακρίσεις σε φύλο και χρώμα.

Η Halle Berry ανήκει στις ηθοποιούς που δεν επαναπαύονται απλώς στη δημιουργία ταινιών. Ακόμα και όταν αυτές πηγαίνουν πολύ καλά στο box office κάνοντας το όνομά της να ταξιδεύει σε όλον τον πλανήτη, η Berry είναι μία γυναίκα που ενδιαφέρεται να αλλάξει τα πράγματα. Δε διστάζει να αναφερθεί στην αδικία, ακόμα κι όταν αυτή της η αναφορά φέρνει ανθρώπους σε δύσκολη θέση.

Το 2020, η 55χρονη ηθοποιός έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία «Bruised» -που είχε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο AFI FEST- στην οποία, μάλιστα, είναι και πρωταγωνίστρια, υποδυόμενη μία μαχήτρια του MMA.

Halle Berry: Φοράει το μπικίνι, φιλάει τον νυν και «καρφώνει» τους πρώην της!



Η Halle Berry θέλει να σκηνοθετήσει την Catwoman

Η Halle Berry μίλησε στο Jake’s Takes και δήλωσε ξεκάθαρα τη διαθεσιμότητά της για την καρέκλα της σκηνοθεσίας σε πιθανό remake.

«Θα ήθελα πολύ να σκηνοθετήσω την ‘Catwoman’. Αν μπορώ να το κάνω τώρα, γνωρίζοντας όσα γνωρίζω, έχοντας αυτήν την εμπειρία (στο ‘Bruised’), θα ξαναφανταστώ τον κόσμο με τον τρόπο που ξαναφαντάστηκα αυτήν την ιστορία. Το ‘Bruised’ γράφτηκε για ένα λευκό, 25χρονο, Καθολικό κορίτσι από την Ιρλανδία και μπόρεσα να το ξαναφανταστώ. Μακάρι να μπορούσα να πάω πίσω και να ξαναφανταστώ την Catwoman και να τη φτιάξω από την αρχή», είπε.



Πώς θα έφτιαχνε τη νέα Catwoman

«Θα έβαζα την Catwoman να σώσει τον κόσμο, όπως κάνουν οι περισσότεροι υπερήρωες και όχι απλώς να σώζει γυναίκες από το καταστραφούν τα πρόσωπά τους. Θα ανέβαζα τον πήχη και θα συμπεριλάμβανε περισσότερο τόσο άντρες όσο και γυναίκες»




Η σπόντα για τους ρόλους που δέχεται -και που δε δέχεται- λόγω χρώματος

«Είναι μία ταινία με την οποία δεν μπορώ να πω ότι είμαι εντελώς ερωτευμένη, αλλά αυτό δεν είναι χόμπι. Είναι ο τρόπος που φροντίζω τα παιδιά μου. Αλλά προσπαθώ να κρατήσω αυτήν την αίσθηση της έκπληξης και της περιέργειας. Γιατί, ούσα μαύρη γυναίκα, δεν είχα ρόλους που μόνο να λατρεύω», είχε πει η Berry τον Αύγουστο στο Entertainment Weekly.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Halle Berry ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία για τα 13α γενέθλια της κόρης της

Halle Berry: Το hair look της στα Oscars 2021 ήταν όλο ένα… ψέμα

Η Selena Gomez φοράει την μπλούζα του Chris Evans; Το βίντεο που ξεσήκωσε το TikTok