Harry Potter: Radcliffe, Watson, Grint πίσω στο Hogwarts! Η πρώτη photo από το reunion

Νατάσσα Σχοινά
Harry Potter: Radcliffe, Watson, Grint πίσω στο Hogwarts! Η πρώτη photo από το reunion

Το reunion του Harry Potter είναι προ των πυλών και έχουμε την πρώτη σκηνή μέσα από το Hogwarts.

Harry Potter fans του πλανήτη, συνιστάμε ψυχραιμία γιατί η σημερινή ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη και διαφορετική από τις υπόλοιπες. Ξαφνικά, εκεί που οι περισσότεροι στην Ελλάδα κοιμόντουσαν και θα σηκωνόντουσαν για άλλη μία μέρα δουλειάς, μία φανταστική φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του HBO Max στο Instagram, κατευθείαν από τα κεντρικά του Hogwarts.

Daniel Radcliffe, Emma Watson, και Rupert Grint κάθισαν αναπαυτικά σε έναν από τους κοινόχρηστους χώρους του Hogwarts με τη σκηνή να δείχνει πως μιλούν και γελάνε. Τώρα, για τι πράγμα μιλάνε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Πρωτοχρονιά για να το δούμε που θα κυκλοφορήσει το reunion του cast της σειράς. Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι ότι, εφόσον δε φοράνε τους χιτώνες τους, δε θα τους απασχολούν πια ξόρκια, φίλτρα και απαγορευμένες κατάρες. Ή έτσι πιστεύουμε τουλάχιστον.

harry potter magic GIF

Η πρώτη φωτογραφία από το reunion του Harry Potter

https://www.instagram.com/p/CXPn7ZCsEdD

«Σαν να μην έφυγαν ποτέ. Το ‘Harry Potter 20th Anniversary: #ReturnToHogwarts’ κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά στο HBO Max»



Το reunion του Harry Potter

Με αφορμή τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία Harry Potter, η Warner Bros ανακοίνωσε τον ερχομό του πιο μαγικού «special» για το κοινό των ταινιών και των βιβλίων, κατά το οποίο το κοινό θα δει «ένα γοητευτικό making-of story μέσα από συνεντεύξεις και συζητήσεις με το cast».

20 χρόνια Harry Potter: Έρχεται το reunion που όλοι ζητούσαν αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει!

Ποιους ηθοποιούς περιμένουμε να δούμε

Στο special θα παρευρεθεί το διάσημο τρίο, Radcliffe, Grint, Watson, ενώ το πλατό θα πλαισιώσουν κι άλλοι ηθοποιοί που έχουν αναλάβει ανά διαστήματα εικονικούς ρόλους. Ανάμεσά τους η Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), ο Tom Felton (Draco Malfoy), η Robbie Coltrane (Hagrid), ο Ralph Fiennes (Voldemort), ο Gary Oldman (Sirius Black), η Imelda Staunton (Dolores Umbridge), ο James και ο Oliver Phelps (Fred and George Weasley), η Bonnie Wright (Ginny Weasley), ο Matthew Lewis (Neville Longbottom) και η Evanna Lynch (Luna Lovegood).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That: Η πρεμιέρα με το λαμπερό cast - H SJP με τον Matthew Broderick και τον γιο τους

Το τέλος του La Casa de Papel ήταν ό,τι ακριβώς είχαμε ανάγκη να δούμε

Yennefer ή Triss; Ο Henry Cavill διαλέγει με ποια θέλει να καταλήξει ο Geralt του Witcher