Yennefer ή Triss; Ο Henry Cavill διαλέγει με ποια θέλει να καταλήξει ο Geralt του Witcher

Νατάσσα Σχοινά
Yennefer ή Triss; Ο Henry Cavill διαλέγει με ποια θέλει να καταλήξει ο Geralt του Witcher

Ο ηθοποιός που έχει αναλάβει να ενσαρκώσει τον Geralt δίνει τη δική του απάντηση.

Μας χωρίζουν πλέον μόλις δύο εβδομάδες από την ημέρα που θα κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν του Witcher στο Netflix. Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης σεζόν, η ανυπομονησία είναι μεγάλη και το κοινό περιμένει να δει με ποιον τρόπο έχει επιλέξει να συνεχίσει η παραγωγή την ιστορία του κυνηγού τεράτων του Andrzej Sapkowski.

Στην περίπτωση που έχεις διαβάσει τα βιβλία ή που έχεις παίξει τα παιχνίδια της CD Projekt, έχεις μία γενική αίσθηση του τι πρόκειται να ζωντανέψει στην οθόνη, αλλά έχεις την αγωνία σχετικά με το αν θα μπορέσουν να αποδοθούν τα γεγονότα με τον τρόπο που τα φανταζόσουν.



Τι θα γίνει με το ερωτικό τρίγωνο στον Witcher;

Οι ερωτήσεις είναι πολλές για τη δεύτερη σεζόν, όμως, ένα από τα ερωτήματα που προβληματίζουν γενικά το κοινό είναι το με ποια θα καταλήξει ο Geralt, με την Yennefer της Vengerberg ή με την Triss Merigold; Στην ιστορία, άλλωστε, υπάρχει ειδύλλιο και με τις δύο, καθώς, όμως, οι σχέσεις είναι πολύ διαφορετικές στις δύο περιπτώσεις το κοινό είναι διχασμένο. Η Yennefer βάζει πάνω απ’ όλα την αναζήτηση όλο και περισσότερης δύναμης, της αρέσει ο Geralt, αλλά έχεις την αίσθηση ότι πολλές φορές τον χρησιμοποιεί. Η Triss, από την άλλη, φαίνεται να έχει εξαρχής πιο αγνά συναισθήματα.



Ο Cavill διαλέγει... τη Yennefer!

Ο Henry Cavill που υποδύεται τον Geralt στη σειρά του Netflix μίλησε στο Digital Spy και, ανάμεσα στα άλλα, διάλεξε με ποια θέλει να καταλήξει ο Geralt χωρίς κανέναν διχασμό και σκέψη.

«Για εμένα, όταν έπαιξα τα παιχνίδια και ειδικά όταν διάβασα τα βιβλία, ένιωσα ότι πάντα ήταν η Yennefer η επιλογή για τον Geralt. Φυσικά, το υπέροχο πράγμα στο παιχνίδι είναι ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και αυτό είναι υπέροχο γενικά με τα παιχνίδια. Αλλά, εγώ, ακόμα και στα παιχνίδια, είμαι Ομάδα Yennefer».

Ο Henry Cavill με τη μαμά του στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Witcher (photos)

Μπορεί ο Cavill να διαλέγει Yennefer με κλειστά τα μάτια, όμως, το πρόβλημα παραμένει για πολλούς. Είναι τα συναισθήματά τους αληθινά ή πρόκειται για αποτέλεσμα της ευχής που είχε κάνει να μη χωριστούν; Οι απόψεις διίστανται.



Συνέχισε παρακάτω για φωτογραφίες από τη δεύτερη, επερχόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Bruised του Netflix δείχνει ωμά τα σκαμπανεβάσματα της ζωής

Ο Nicolas Cage θα είναι ο νέος Δράκουλας! 5 άγνωστες λεπτομέρειες για τον φρικιαστικό κακό

And Just Like That: Το trailer έλυσε το μυστήριο για τη σχέση του Mr Big και την Carrie