Romanticnation: 5 σειρές για εσένα που αγαπάς τις καρδούλες

Νατάσσα Σχοινά
Romanticnation: 5 σειρές για εσένα που αγαπάς τις καρδούλες

Ετοίμασε σνακ, πιάσε κουβέρτα και απόλαυσε αναπαυτικά αυτές τις ιστορίες αγάπης.

Όχι ότι χρειάζεσαι αφορμή για να γιορτάσεις τον έρωτά σου με τον καλό σου, όμως, όπως και να το κάνουμε, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσθέτει λίγη περισσότερη ιδιαιτερότητα στη 14η ημέρα του Φεβρουαρίου. Σου δίνει άλλη μία αφορμή να βγεις έξω για μία ρομαντική βραδιά φαγητού και ποτού, να απολαύσεις ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου και, ναι, να κάνετε ένα διάλειμμα από την πιεσμένη καθημερινότητα.

Αναπόφευκτα, αυτές τις μέρες, ο ρομαντισμός μπορεί να εμφανιστεί πιο συχνά ως παράγοντας και στο κινηματογραφικό κομμάτι. Αυτή η πιο «γεμάτη καρδούλες» περίσταση έχει βρει τον τρόπο της να σε κάνει να ζητάς τις πιο γλυκές και συναισθηματικές παραγωγές της τηλεόρασης, γι’ αυτό και στη συνέχεια σε περιμένει μία λίστα με πέντε ρομαντικές σειρές που θα σε βάλουν στο αντίστοιχο mood.

500 Days Of Summer Love GIF

#1 Bridgerton

Όταν κυκλοφόρησε το «Bridgerton» στο Netflix το 2020, βρέθηκε κατευθείαν στην κορυφή των επιλογών του κοινού και παρέμεινε εκεί για αρκετές εβδομάδες. Η ιστορία του δούκα του Hastings και της Daphne ξεφεύγει από τις κλασικές -και βαρετές- των οικογενειών της αριστοκρατίας. Έχει μυστήριο, έχει πάθος και δείχνει άφοβα σκηνές σεξ που σαφέστατα υπάρχουν σε αφθονία και αυτό αποτελεί έναν παράγοντα που εκτίμησαν ιδιαίτερα οι θεατές. Μαζί με τον Simon Basset - το νέο crash στα αγόρια του κινηματογράφου.




#2 This Is Us

Πραγματικό, συγκινητικό, «βαθύ». Το «This Is Us» παρουσιάζει τη ζωή της οικογένειας Pearson μέσα από ένα ταξίδι με υπέροχα flashbacks για το παρελθόν και ανθρώπους που δεν είναι πια μαζί τους. Το love story της Rebecca με τον Jack αποδεικνύει όχι μόνο ότι η πραγματική αγάπη υπάρχει αλλά και πως, όταν τη βρεις, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πέρα από το να την ακολουθήσεις. Ο, δε, Jack είναι απλά ερωτεύσιμος και του αξίζει ξεκάθαρα το βραβείο του καλύτερου μπαμπά!



#3 Outlander

Έχεις ακούσει αυτό το περίφημο ρητό πως τον έρωτα δεν μπορεί να τον νικήσει τίποτα; Ε, λοιπόν, κάτι τέτοιο συμβαίνει στο «Outlander». Τι κι αν ουσιαστικά ζουν σε διαφορετικά σημεία του χρόνου, τι κι αν υπάρχουν πόλεμοι και θανατικά, όταν υπάρχει έρωτας, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Κατευθείαν από τα μυθιστορήματα της Αμερικανίδας συγγραφέα Diana Gabaldon, ο Jamie Fraser και η Claire Beauchamp βρίσκουν πάντα ο ένας τον άλλον δίχως να έχει τη δύναμη κάτι να τους χωρίσει.




#4 New Girl

Σε μία φανερά πιο διασκεδαστική και μοντέρνα διάθεση, το «New Girl» περιγράφει τη ζωή της Jess που αποφασίζει να συγκατοικήσει με μία παρέα αντρών στο διαμέρισμά τους. Αφού πρώτα όλοι γίνουν φίλοι, η Jess με τον Nick ερωτεύονται χαρίζοντας άφθονη ικανοποίηση στο κοινό και θυμίζοντας πως οι φίλοι γίνονται οι καλύτεροι σύντροφοι. Στη σειρά, ωστόσο, υπάρχουν και πολλά άλλα ζευγάρια για να υποστηρίξεις.



#5 Normal People

Η έντονη έλξη που νιώθουν η Marianne και ο Connell δεν ανήκει σε καμία περίπτωση σε εκείνες τις κλισέ ιστορίες που καταλήγουν να σε κάνουν να πλήττεις γιατί τις βλέπεις παντού. Εκπροσωπώντας δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους αλλά με κοινή καταγωγή από μία μικρή πόλη της Ιρλανδίας, φαίνεται πως η μοίρα δεν τους αφήνει να συνεχίσουν τις ζωές τους χωρίς ο ένας να εμφανίζεται συνέχεια στη ζωή του άλλου. Ένα διαρκές on & off που δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Crash Test στα αγόρια του «Manifest»: Ben, Jared ή Zeke;

4 σειρές - ντοκιμαντέρ του Netflix με φαγητό για να σου ανοίξει η όρεξη

The Royal Treatment: Η ταινία που κοροϊδεύει τον καθωσπρεπισμό των royals όπως του αξίζει