Jesús Mosquera: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον hot πρωταγωνιστή του Toy Boy

Νατάσσα Σχοινά
Jesús Mosquera: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον hot πρωταγωνιστή του Toy Boy

Ο Hugo επέστρεψε στο Netflix και εμείς γνωρίζουμε καλύτερα τον ηθοποιό πίσω από τον χαρακτήρα.

Το 2019, η σειρά «Toy Boy» έφτασε στο Netflix προκαλώντας φρενίτιδα στον γυναικείο πληθυσμό. Αιτία πίσω από αυτό, ο πρωταγωνιστής Jesús Mosquera που υποδύεται τον Hugo Beltrán, έναν στρίπερ που παγιδεύεται από μία πλούσια οικογένεια και βρίσκεται μπλεγμένος σε μία δολοφονία που ποτέ δεν έκανε. Επτά χρόνια μετά την καταδίκη και τη φυλάκισή του, προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του με τη βοήθεια της δικηγόρου Triana Marín (María Pedraza).

Ο Mosquera είναι ένα γοητευτικό παιδί, μελαχρινός και με γυμνασμένο σώμα που ασχολείται ενεργά με τη γυμναστική και το fitness, όχι μόνο για να αποδώσει τον ρόλο του στρίπερ στη σειρά αλλά και επειδή αποτελεί φιλοσοφία της ζωής του. Χάρη και σε εκείνον, η σειρά βρίσκεται σήμερα στη δεύτερη θέση με τα Top του Netflix, ακριβώς πίσω από το «Inventing Anna», γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον ηθοποιό.



#1 Ο Mosquera γεννήθηκε στην Ισπανία και από τη στιγμή που εισήλθε στον χώρο της υποκριτικής, προσπαθεί σθεναρά να διαφυλάξει την ιδιωτικότητα των γονιών και των αδερφιών του, αποφεύγοντας να αποκαλύψει πληροφορίες για εκείνους.

toy boy jesus16

#2 Ενδεχομένως να μη σου κάνει καμία εντύπωση, αλλά ο Mosquera ανακαλύφθηκε σε ένα γυμναστήριο στη Malaga στην Ισπανία. Ήταν εν μέσω ενός προγράμματος, όταν τον πλησίασαν για έναν μικρό ρόλο στο «Allí abajo» και έναν χρόνο μετά πήρε τον πρωταγωνιστικό στο «Toy Boy», αφού ενθουσίασε τους παραγωγούς.

toy boy jesus9

#3 Ο ηθοποιός ήταν πολύ νέος στον χώρο και, όταν του έγινε η πρόταση, μετακόμισε στη Μαδρίτη, όπου άρχισε να κάνει πυρετωδώς μαθήματα υποκριτικής και να ακολουθεί ένα πολύ πιο αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής. Πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο του και πέρασε περίπου 8 μήνες προετοιμασίας.



#4 Πριν γίνει ηθοποιός, ο Mosquera ήθελε να γίνει αθλητής. Από την ηλικία των 12 ετών έπαιζε ποδόσφαιρο και έχει παίξει σε αρκετές Ισπανικές ομάδες, όπως η Malaga B.

https://www.instagram.com/p/CUNJ9aajHVk

#5 Φήμες τον ήθελαν σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του και ερωτικό του ενδιαφέρον στη σειρά, María Pedraza,

https://www.instagram.com/p/CZ2fbutN30L

Συνέχισε παρακάτω για μερικές από τις πιο hot φωτογραφίες του ηθοποιού στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window: Τελικά, αξίζει;

Friends: Η περίεργη θεωρία των φανς - Οι πρωταγωνιστές ήταν σε άσυλο!

8 ταινίες που έκαναν τους θεατές να φύγουν από το σινεμά