Παγκόσμια ημέρα ακοής: Οι ηθοποιοί του Σασμού και άλλων σειρών του Alpha δίνουν το μήνυμα τους

Κατερίνα Μπούσιου
Παγκόσμια ημέρα ακοής: Οι ηθοποιοί του Σασμού και άλλων σειρών του Alpha δίνουν το μήνυμα τους

Τα διαφορετικά video με τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα που δίνουν ένα ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα. 

Η 3η Μαρτίου έχει οριστεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ως η Παγκόσμια Ημέρα Ακοής και αφορά την πρόληψη, την διάγνωση και την αποκατάσταση της βαρηκοϊας, καθώς και της ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για την ακοή και όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Ο Alpha φέτος αποφάσισε να κάνει μία ιδιαίτερη καμπάνια με αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα για να δώσει ένα ξεχωριστό μήνυμα, πως η απρόσκοπτη πρόσβαση των ΑμεΑ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα αποτελεί βασικό γνώμονα και ζητούμενο της σύγχρονης τηλεόρασης.



Από τον Σασμό...στην Μουρμούρα και στο 'Ασε μας ρε μαμά

Η ημέρα αυτή δεν έχει επιλεγεί τυχαία σε παγκόσμιο επίπεδο, ως ημέρα ευαισθητοποίησης για τα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακοής, καθώς οι αριθμοί 3/3 μοιάζουν σχηματικά ως δύο αυτιά. Για αυτό και η ημερομηνία είναι συμβολική. Στα ειδικά σποτ συμμετέχουν από τον Σασμό, ο Δημήτρης 'Ημελλος, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη και η Νεκταρία Γιαννουδάκη.


https://www.instagram.com/p/Cao9p30sX_9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αγαπημένοι μας κρητικοί στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου με ιδιαίτερη συγκίνηση στέλνουν και εκείνοι το δικό τους μήνυμα στην νοηματική γλώσσα. 'Οπως επίσης και οι ηθοποιοί από το «'Ασε μας ρε μαμά», Παναγιώτα Βλαντή, Δήμητρα Σιγάλα, Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Αναστάσης Κολοβός.



Η καμπάνια υλοποιήθηκε από το τμήμα On Air Promotion του Alpha, με την ανεκτίμητη βοήθεια της διερμηνέως του Alpha Σοφίας Ρομπόλη, την οποία βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων στην νοηματική, καθώς και των συντελεστών και πρωταγωνιστών των σειρών του καναλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πες «γεια» σε όλες τις γλώσσες! Αν δεν ξέρεις το πώς άσε αυτό το έργο τέχνης να σε βοηθήσει

10 μοναδικές «εμπειρίες ζωής» που πρέπει να δοκιμάσεις στο επόμενο ταξίδι σου