Lady Gaga: Φανερά ενοχλημένη για τον «αποκλεισμό» του House of Gucci από τα Oscars

Lady Gaga: Φανερά ενοχλημένη για τον «αποκλεισμό» του House of Gucci από τα Oscars

Η Lady Gaga δεν έλαβε υποψηφιότητα για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου ως Patrizia Reggiani στο House of Gucci και η αντίδρασή της εξέπληξε τους πάντες.

Η Lady Gaga είχε ένα εκατομμύριο λόγους για να μην παρευρεθεί στα βραβεία Όσκαρ του 2022, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Μαρτίου στο Hollywood. Κι αυτό, γιατί η Ακαδημία Κινηματογράφου «σνόμπαρε» την ταινία House of Gucci, στην οποία η ίδια ήταν πρωταγωνίστρια, και δεν την έθεσε σε υποψηφιότητα για Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου. Η μόνη υποψηφιότητα που έλαβε το House of Gucci είναι στην κατηγορία καλύτερα μαλλιά και make up.

Ωστόσο, η 35χρονη star δέχτηκε να δώσει βραβείο και τώρα- μόλις 5 ημέρες πριν τη βραδιά των Oscars- αποκαλύφθηκε πώς πραγματικά αισθάνεται με όλη αυτήν την εξέλιξη.

Η Lady Gaga μαζί με τη μητέρα της απέδειξαν πως η ευγένεια διδάσκεται

Καθόλου εκνευρισμένη η Lady Gaga

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της Lady Gaga που μίλησε στο Hollywood Life, «μέσα σε αυτήν τη μοναδική σεζόν βραβείων, η Gaga έχει κινητοποιηθεί για να κάνει περισσότερη δουλειά στον κινηματογράφο, κάτι που ελπίζει πως θα της φέρει την υποψηφιότητα για Όσκαρ που φέτος της ξέφυγε».


https://www.instagram.com/p/CYp3P52l43I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εξέλιξη αυτή με τον «αποκλεισμό» της από τα Oscars 2022 «άναψε φωτιές στη Lady Gaga και την κινητοποίησε να προσπαθήσει να βρεθεί ξανά στο stage και να κερδίσει ένα Όσκαρ στο μέλλον», ανέφερε η πηγή.

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό της και ένα μελλοντικό Όσκαρ

Πρόσφατα η Lady Gaga τιμήθηκε με το Icon Awards στα Palm Springs Film Awards για την ερμηνεία της ως Patrizia Reggiani στην ταινία του Ridley Scott, House of Gucci. Η 35χρονη star ήταν επίσης υποψήφια για SAG award αλλά και για Critic’s Choice Award χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κερδίσει κάποιο.


https://www.instagram.com/p/CagdHfWLXhr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και παρόλο που «αποκλείστηκε» από τα Oscars 2022, η Lady Gaga έδειξε τη μεγαλοψυχία της και συνεχάρη όλους όσοι είναι υποψήφιοι για κάποιο βραβείο. «Το ότι δεν συμβαίνει φέτος (να είναι υποψήφια για Όσκαρ) δεν σημαίνει ότι δεν το θέλει για τον εαυτό της», εξήγησε η πηγή στο Hollywood Life. Και πρόσθεσε: «Όσο η μουσική και οι περιοδείες είναι πάντα στα σχέδιά της, η Lady Gaga έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα έχει όλα και ψάχνει για ακόμα πιο αξιόλογους ρόλους και είναι πεπεισμένη ότι θα βραβευθεί με Όσκαρ στο μέλλον, χωρίς αμφιβολία».



Άλλη πηγή από το περιβάλλον της Lady Gaga συμφώνησε και είπε ότι η τραγουδίστρια «δεν αφήνει αυτό που συνέβη (σ.σ. να μην είναι υποψήφια) να την καταβάλει καθόλου. Η Gaga έχει ήδη κατακτήσει τόσους πολλούς από τους στόχους της και αισθάνεται απίστευτα τυχερή που έχει τόσες διακρίσεις. Είναι τόσο ενθουσιασμένη που θα παρευρεθεί στα Όσκαρ και δεν θα το έχανε για τίποτα στον κόσμο. Η Gaga είναι περήφανη που επιλέχθηκε να παρουσιάσει βραβείο και ανυπομονεί για μια καταπληκτική βραδιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ