Η Beyoncé άνοιξε τα Oscars 2022! Το φαντασμαγορικό σόου και τα σχόλια στο Twitter

Νατάσσα Σχοινά
Η Beyoncé άνοιξε τα Oscars 2022! Το φαντασμαγορικό σόου και τα σχόλια στο Twitter

Η τραγουδίστρια «εξήγησε» για άλλη μία φορά γιατί το κοινό την αποκαλεί «Queen Bey».

Η 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ είναι εδώ. Η παραγωγή υποσχέθηκε εξαρχής πως το κοινό έπρεπε να περιμένει μία λαμπερή διοργάνωση και ήδη από τα πρώτα λεπτά του σόου η υπόσχεση αυτή έγινε πραγματικότητα.

Τη φετινή τελετή «άνοιξε» η αγαπημένη Beyonce που απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι η «βασίλισσα» του μουσικού στερεώματος. Περιτριγυρισμένη από χορωδία και ορχήστρα, όλοι ντυμένοι στο κιτρινοπράσινο της μπάλας τένις ώστε να γίνεται αναφορά στην ταινία «King Richard» με τον Will Smith, τραγούδησε το τραγούδι της, «Be Alive», για το οποίο ήταν προτεινόμενη για Όσκαρ. Η εμφάνισή της έγινε μέσω live stream, με τη σταρ να επιλέγει να φορέσει ένα neon, ασύμμετρο φόρεμα από τον σχεδιαστή David Koma.



«Το πάντρεμα μίας ταινίας και ενός τραγουδιού είναι ένα είδος μαγείας που δεν υπάρχει αντίστοιχή της στην ψυχαγωγία. Ήμουν τόσο χαρούμενος όταν τηλεφώνησε η Beyonce», είπε ο Will Smith στο EW για να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία. Και το κοινό δε θα μπορούσε να συμφωνεί περισσότερο. Στο Twitter, οι χρήστες έπιασαν τα πληκτρολόγια και αποθέωσαν την τραγουδίστρια που μετά από χρόνια πραγματοποίησε σόου σε βραβεία, εξομολογώντας πόσο πολύ τους έλειψε η ενέργειά της.

https://www.instagram.com/p/CboPRDbObfr

Η Beyoncé εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα Όσκαρ το 2003, ενώ μόλις δύο χρόνια μετά ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή τους για να τραγουδήσει. Τρεις από τις υποψηφιότητες στην κατηγορία του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού, ανάμεσά τους και το Learn to Be Lonely από την ταινία Phantom of the Opera βρέθηκαν στο ρεπερτόριό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oscars 2022: Όλες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις από το λαμπερό κόκκινο χαλί

Oscars 2022: Όλα τα beauty looks live απo τη λαμπερή βραδιά