Αντιγόνη, από το Ελληνογερμανικό Θέατρο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Αντιγόνη, από το Ελληνογερμανικό Θέατρο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το Ελληνογερμανικό Θέατρο έρχεται στην Αθήνα, για μία και μοναδική βραδιά, στις 30 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , παρουσιάζοντας την «Αντιγόνη» με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Θεάτρου Κώστας Παπακωστόπουλος, γνωστός στη Γερμανία για τις πρωτοποριακές παραστάσεις έργων αρχαίου δράματος, συμπληρώνει φέτος με το θεατρικό του σχήμα «Ελληνογερμανικό Θέατρο» 26 χρόνια δημιουργικής πορείας στη Γερμανία. Μετά την περυσινή επιτυχημένη παράστασή του «Ικέτιδες», έρχεται και φέτος στην Αθήνα, αυτή τη φορά με την «Αντιγόνη», έργο γραμμένο από τον ίδιο και εμπνευσμένο από το ομώνυμο έργο του Σοφοκλή. Η παράσταση, που παίχθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Bauturm της Κολωνίας, ανεβαίνει στην Αθήνα, για μία και μοναδική φορά, την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016, στις 21:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τη Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα και την Πόλη της Κολωνίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας/Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο: culturenow.gr