Scrooge & Ghosts and Rock ‘n’ Roll: Ο Πάνος Μουζουράκης γίνεται Scrooge σε ένα ροκ μιούζικαλ!

Scrooge & Ghosts and Rock ‘n’ Roll: Ο Πάνος Μουζουράκης γίνεται Scrooge σε ένα ροκ μιούζικαλ!
Elina Giounanli/nophoto.gr

Μία διαφορετική «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς σε μορφή ροκ μιούζικαλ και ο Πάνος Μουζουράκης γίνεται Scrooge!

Η παράσταση-φαινόμενο, με το πρωτοφανές sold out τα περσινά Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, που την παρακολούθησαν περισσότεροι από 24.000 θεατές, επιστρέφει τις φετινές γιορτές στο Christmas Theater!

Σκηνοθεσία Χρήστος Σουγάρης, μουσική Στέφανος Κορκολής, στίχοι Γεράσιμος Ευαγγελάτος, χορογραφίες Φωκάς Ευαγγελινός. Στο ρόλο του Σκρουτζ ο Πάνος Μουζουράκης, μαζί με ένα ανανεωμένο all-star θεατρικό και μουσικό καστ: Ρούλα Πατεράκη, Μαρίνα Καλογήρου, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ίαν Στρατής, Ίντρα Κέιν, Σάγια, Θανάσης Δόβρης, Στέφανος Μουαγκιέ, Μαρίζα Τσάρη, Άντριαν Φρίλιγκ, Φοίβος Παπακώστας, Θέμης Θεοχάρογλου, Ηλέκτρα Σαρρή, Θεόβη Στύλλου, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Ζαχαρίας Γουέλα, Σόνια Καλαϊτζίδου, , Ντένια Ψυλλιά, η φετινή νικήτρια του The Voice Μαρία Σακελλάρη και η διεθνούς φήμης μέτζο σοπράνο Ειρήνη Καράγιαννη. Σπέσιαλ γκεστ ο Tenorman των Opera Chaotique.

Στον ρόλο του Έλβις ο Θοδωρής Μαραντίνης. Την Ορχήστρα διευθύνει ο Τάσος Συμεωνίδης. Μια συμπαραγωγή του Πολιτιστικού Οργανισμού «Λυκόφως» με το Christmas Theater. Από τις 21 Δεκεμβρίου και μόνο για 15 παραστάσεις.

Scrooge_SquarePost-5.jpg

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας στο:

https://www.more.com/theater/scrooge-ghosts-and-rock-n-roll

Scrooge & Ghosts and Rock ‘n’ Roll

Μία διαφορετική «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς σε μορφή ροκ μιούζικαλ!

Ο Χρήστος Σουγάρης στη διασκευή και τη σκηνοθεσία, ο Στέφανος Κορκολής στη μουσική, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στους στίχους και ο Φωκάς Ευαγγελινός στις χορογραφίες προτείνουν μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδοχή της ιστορίας.

Ο Σκρουτζ, ο αγαπημένος χαρακτήρας του Ντίκενς, είναι ένας ξιπασμένος, παρηκμασμένος και δύστροπος αστέρας της μουσικής. Την παραμονή των Χριστουγέννων δέχεται την επίσκεψη φαντασμάτων νεκρών αστέρων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής: Elvis Presley, Maria Callas, Amy Winehouse, Freddy Mercury, Michael Jackson, Tina Turner, Beethoven και Bob Marley που θέλουν να τον προειδοποιήσουν πως εάν δεν αλλάξει τη στάση του απέναντι στους συνανθρώπους του, σύντομα θα περάσει και αυτός στην ιστορία ως ένας ακόμη αδικοχαμένος αστέρας. Στη διαδρομή που θα του επιβληθεί από το παρελθόν έως το μέλλον, θα συναντηθεί με τους ανθρώπους που τον διαμόρφωσαν μουσικά αλλά και ως προσωπικότητα, θα γνωρίσει ουσιαστικότερα τους οικείους του και θα αξιολογήσει με διαφορετικό τρόπο τις προτεραιότητές του στη μουσική αλλά και στην ίδια του τη ζωή.

1502_crop.jpg

Ταυτότητα

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Χρήστος Σουγάρης

Μουσική-Ενορχήστρωση: Στέφανος Κορκολής

Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Χορογραφία: Φωκάς Ευαγγελινός

Σκηνικά-Κοστούμια: Eλένη Μανωλοπούλου

Σχεδιασμός φωτισμών: Aλέκος Αναστασίου

Live Βίντεο: Φώτης Φωτόπουλος

Επιμέλεια μουσικού υλικού: Σάββας Ρακιντζάκης

Βοηθός σκηνογράφου/Ενδυματολόγου: Έμιλυ Κουκουτσάκη

Κατασκευές κοστουμιών: Χάρης Σουλιώτης

Βοηθοί Σκηνοθέτη: Έλλη Κατσιναβάκη, Θωμαΐς Τριανταφυλλίδου

Διεύθυνση Παραγωγής: Κατερίνα Μπερδέκα

Βοηθός Παραγωγής: Γιώργος Γερανάκης

Παραγωγός: Γιώργος Λυκιαρδόπουλος

----------

Στο ρόλο του Σκρουτζ ο Πάνος Μουζουράκης

Έλβις ο Θοδωρής Μαραντίνης

991.jpg

Παίζουν οι:

Ρούλα Πατεράκη

Μαρίνα Καλογήρου

Ματθίλδη Μαγγίρα

Ίαν Στρατής

Ίντρα Κέιν

Σάγια

Θανάσης Δόβρης

Στέφανος Μουαγκιέ

Μαρίζα Τσάρη

Άντριαν Φρίλιγκ

Φοίβος Παπακώστας

Θέμης Θεοχάρογλου

Ηλέκτρα Σαρρή

Θεόβη Στύλλου

Τζώρτζης Παπαδόπουλος

Ζαχαρίας Γουέλα

Σόνια Καλαϊτζίδου

Γιώργος Ντάβος

Ντένια Ψυλλιά

η φετινή νικήτρια του The Voice Μαρία Σακελλάρη

σπέσιαλ γκεστ ο Tenorman

Και η διεθνούς φήμης μέτζο σοπράνο, Ειρήνη Καράγιαννη

Παραστάσεις

21/12/2023 – 7/1/2024

Ενημέρωση για γονείς με παιδιά κάτω των 10 ετών:

Η παράσταση είναι ροκ μιούζικαλ και το κείμενο είναι ελεύθερη απόδοση σε σύγχρονη γλώσσα με φράσεις ή εικόνες που ενδεχομένως να ενοχλήσουν.

Δωρεάν μη φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης υπάρχει εντός της Ολυμπιακής Εγκατάστασης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να βρείτε διαθέσιμες θέσεις θα πρέπει να είσαστε στον χώρο το αργότερο 45 λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Το Christmas Theater δεν έχει καμία ευθύνη για τους χώρους στάθμευσης. Το εισιτήριο δεν εξασφαλίζει θέση στάθμευσης.