O Jon Snow επιστρέφει σε spin-off του Game of Thrones με τον Kit Harington ξανά πρωταγωνιστή

Νατάσσα Σχοινά
O Jon Snow επιστρέφει σε spin-off του Game of Thrones με τον Kit Harington ξανά πρωταγωνιστή

Έχεις φανταστεί ποτέ τι μπορεί να συνέβη στη ζωή του Jon Snow αφότου έφυγε από το Westeros;

Θυμάσαι που εκείνον τον Μάιο του 2019 περιμέναμε καρτερικά το πολυπόθητο φινάλε του Game of Thrones και καταλήξαμε να χλευάζουμε τον τρόπο με τον οποίο οι δημιουργοί της σειράς, David Benioff και D.B.Weiss, επέλεξαν να ολοκληρώσουν τις ιστορίες των πρωταγωνιστών; Σκέψου λίγο τον Jon Snow, για παράδειγμα, που μετά από όλα όσα προηγήθηκαν –«συνδρομή» στο Night’s Watch, μάχες με White Walkers, έναν σωρό θανατικά- αποφάσισε να αποχαιρετήσει το Westeros και να ζήσει πέρα από το Τείχος με τους Wildlings. Την ώρα, μάλιστα, που είχε μάθει ότι ήταν ο πραγματικός διάδοχος του Iron Throne.

Για να μην προχωρήσουμε στους υπόλοιπους χαρακτήρες και μας πιάσει πάλι από την αρχή απογοήτευση.

Freezing Game Of Thrones GIF

Όσο εμείς περιμένουμε τον George R. R. Martin να τελειώσει το τελευταίο βιβλίο με την ελπίδα πως θα αποδώσει δικαιοσύνη στην ιστορία και θα διαγράψει το τηλεοπτικό φινάλε από το μυαλό μας, έφτασαν τα νέα ότι άλλο ένα spin-off του GoT βρίσκεται στα σκαριά. Η θεματική του έχει να κάνει με όχι άλλον από τον γιο της Lyanna Stark και του Rhaegar Targaryen, Jon Snow.

Η πλοκή της σειράς

Το HBO που έχει άλλα έξι spin-off στα σκαριά, θέλει τώρα να παρουσιάσει την ιστορία του Jon Snow ή πιο σωστά Aegon Targaryen στο κοινό. Η σειρά φιλοδοξεί να δείξει τι έκανε αφότου έφυγε από το Westeros, κάτι που αυτομάτως δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την εμφάνιση των υπόλοιπων επιζώντων χαρακτήρων του Game of Thrones, όπως η Arya Stark (Maisie Williams) και η Sansa Stark (Sophie Turner).

O Kit Harington επιστρέφει

Ο Kit Harington που υποδύθηκε από το 2011 τον Jon Snow και έχει προταθεί για δύο βραβεία Emmy για την ερμηνεία του, συμφώνησε να επιστρέψει για να αναβιώσει τον ρόλο του και κάπου εδώ μπορείς ελεύθερα να νιώσεις όλον τον ενθουσιασμό που απαιτούν τα νέα. Προς το παρόν, βέβαια, βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο της παραγωγής, οπότε το θέμα χρειάζεται υπομονή.

Britain LFF Testament of Youth Photo Call

Μέχρι τότε, έχουμε να περιμένουμε το House of the Dragon που θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου στο HBO και θα τοποθετείται χρονικά 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του GoT όταν η οικογένεια Targaryen ζούσε και βασίλευε στον Iron Throne.

House of the Dragon: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του prequel του GoT και όσα ξέρουμε μέχρι τώρα